MOHV Uppsala

MOHV Uppsala

5 av 5 i betyg
MOHV Uppsala

Hej! Kul att du är nyfiken på oss!

Vi på MOHV Uppsala har fokus på att sälja bostäder i Uppsala men vi säljer även fina bostäder i närliggande områden. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär och träffar gärna dig för att prata om din bostadsförsäljning.

MOHV Uppsala är ett av Sveriges trendigaste och trevligaste mäklarkontor! Kombinationen av medvetna materialval, en varm atmosfär och vår lila giraff bjuder in dig till en inspirerande och personlig miljö.

Sälj din bostad med MOHV – ett mäklarföretag som genom sina höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna.

MOHV Uppsala
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Johan Eriksson mäklare
Johan Eriksson

Med 10 års erfarenhet som fastighetsmäklare har jag haft förmånen att träffa många olika säljare och köpare som gör sin största affär i livet. Att då efter avslutat affär ha både en nöjd säljare och köpare är det som driver mig framåt och det som gör att mina kunder rekommenderar mig vidare till sina vänner och bekanta. Kontakta mig så tar vi tillsammans fram det upplägg som fungerar bäst för...

Mäklare Johan Eriksson
Mikael Ljungberg mäklare
Mikael Ljungberg

Min energi i kombination med strävan efter att alltid leverera 100% gör mig till det självklara valet när du ska sälja din bostad.

Mäklare Mikael Ljungberg
Märta Coronel Stillström mäklare
Märta Coronel Stillström

Som mäklare tar jag hand om alla mina kunder. Om du anlitar mig får du därför en mäklare som du lätt får kontakt med, ger allt i varje affär och stöttar dig under hela säljprocessen. Min lokalkännedom, energi och positivitet är till stor fördel för dig som ska sälja din bostad. Arbetet som mäklare är så mycket mer än att bara sälja en bostad, det handlar om att möta människor i olika...

Mäklare Märta Coronel Stillström
Mäklarbild saknas
Mia Åhlander

Mia Åhlander är mäklare på MOHV och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Knivsta, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Mia Åhlander

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Uppsala.

MOHV Uppsala
Kungsängsesplanaden 18
753 18 Uppsala

uppsala@mohv.se

0775-333070

mohv.se

Är du kontorschef på MOHV Uppsala?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis