Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
MOHV Hyllie

MOHV Hyllie

5 av 5 i betyg
MOHV Hyllie

MOHV står för framåtanda, kreativitet och nytänkande - något som genomsyrar hela vårt företag. Vi är drivna mäklare som gillar vårt jobb och vi brinner för att ge både köpare och säljare all den service som behövs för en lyckad bostadsaffär. Standard på marknaden har länge varit att erbjuda färdiga lösningar, en metod eller på sin höjd ett par färdiga ”paket". Men olika bostäder har olika målgrupper och den ena affären är inte den andra lik, det ser vi som självklart. Därför erbjuder vi på MOHV istället vår kunskap och erfarenhet. Vi vill inte ta några genvägar. Tillsammans med kunden tar vi alltså fram det upplägg som fungerar bäst för just er bostad – vi rekommenderar och ni väljer.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

MOHV Hyllie
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Henrik Karlsson mäklare
Henrik Karlsson

Jag har arbetat som fastighetsmäklare på MOHV sedan 2013 och sålt såväl bostadsrätter som villor över hela Malmö. 2019 tog jag nästa steg i min karriär och startade MOHV Hyllie tillsammans med min...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Henrik Karlsson
Christina Ovallius mäklare
Christina Ovallius

En stor del av att ni ska få en lyckad bostadsaffär innebär att välja en mäklare som kan uppfylla era önskemål som säljare. Att förvalta ditt förtroende i din kanske största affär är min viktigaste...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Christina Ovallius
Mäklarbild saknas
Karin Nilsson

Karin Nilsson är mäklare på MOHV och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Hyllie, Malmö Centrum, Rosengård och Södra Innerstaden.

Mäklare Karin Nilsson
Mäklarbild saknas
Nour Khalil

Nour Khalil är mäklare på MOHV och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Burlöv, Fosie, Husie, Hyllie, Limhamn-Bunkeflo, Oxie, Rosengård och Södra Innerstaden.

Mäklare Nour Khalil

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Hyllie.

MOHV Hyllie
Hyllie Allé 34C
215 32 Malmö

hyllie@mohv.se

0775-33 30 70

Är du kontorschef på MOHV Hyllie?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.