Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Charlotte Forsberg, Mäklare på MOHV Umeå
Toppmäklare

Charlotte
Forsberg
Mäklare på MOHV

5 av 5 i betyg

Om Charlotte Forsberg

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Charlotte?

Jag har lång erfarenhet av mäklaryrket och lägger ner stort engagemang och hjärta i mina försäljningar. Är väldigt målmedveten, strukturerad och påläst. Är alltid tydlig i min kommunikation och ger kontinuerliga återkoppling, vilket resulterar i trygga processer för alla parter. Mitt mål är att ni som kund skall känna er mer än nöjd med min insats och att ni vill rekommendera mig vidare. Sist men inte minst så älskar jag mitt jobb, vilket också återspeglar sig tydligt i mitt arbete!

Vad skiljer Charlotte Forsberg från andra mäklare?

Skillnaden på en bra försäljning och en riktigt bra försäljning är stor. En försäljningsprocess består av många viktiga beslut. Slutresultatet är summan av dessa beslut. I min värld finns det inga genvägar till en lyckad bostadsaffär, det är ingen slump, den är planerad!
Jag blev utsedd till årets kvalitétsmäklare 2019 och min ambition är alltid trygga och smidiga processer där jag arbetar hårt för att nå ett högt slutpris. Varje bostad är unik och har olika behov och målgrupper som jag snabbt identifierar för att säkerställa en bra försäljning. Jag är lyhörd och tillgänglig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Bostadsmarknaden i Umeå har alltid stuckit ut och följer inte alltid övriga Sverige. Umeå är en expansiv stad som ständigt växer med målsättning att 2050 ha 200 000 invånare, vilket bl a märks i många nya spännande nyproduktionsprojekt. Efterfrågan på bostäder i Umeå är hög. Jag är barnfödd i staden och arbetat som fastighetsmäklare i ca 10 års tid vilket innebär att jag känner till alla områden mycket väl och vad den har att erbjuda. Jag har dessutom många fina tips på smultronställen, bra restauranger, "att göra" i staden etc.

Hur marknadsför Charlotte sina bostadsförsäljningar?

Vi är ett modernt mäklarföretag med fokus på kundnytta genom flexibla lösningar där vi tar fokus i den digitala marknadsföringen. Kontakta mig så tar vi tillsammans fram det upplägg som fungerar bäst för just dig och din bostad. Val av digitala medier, postade utskick/DR, tidningar - valen är dina. En marknadsplan och arvode som passar just din bostadsförsäljning.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2023-01-25.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Charlotte säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Storuman
 • Umeå
 • Vännäs
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Charlotte erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Charlotte Forsberg
är mäklare på

Är du Charlotte Forsberg?
Logga in och redigera din presentation här.