MäklarOfferter

Elias Arph

Mäklare på MOHV

Elias Arph
MOHV

Engagerad, professionell, förtroendegivande, jordnära är vad människor gillar att beskriva mig med. Det absolut viktigaste är att mina kunder känner förtroende och får bästa möjliga service. Den kunskap jag besitter tillsammans med mitt driv är betydelsefull då det viktigaste enligt mig är tydlig information och en bra service för både säljare och potentiella köpare. Det är så jag bidrar till en säkrare försäljningar. Om den potentiella kunden känner sig trygga i processen och får svar på de frågor som kan uppstå kommer de också vara mer benägna att gå vidare med din bostad vilket kommer resultera i ett högre slutpris.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Elias Arph, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Elias Arph samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Elias säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Genom en lokal förankring, med lång erfarenhet av staden kan du inte känna dig tryggare. Jag jobbar fokuserat i varje uppdrag jag tar mig an. Tillsammans lägger du och jag upp en plan som skräddarsys just för dig. Varje bostadsförsäljning ser jag som ett unikt projekt som behöver sin egna resa för att just den skall bli såld snabbt, tryggt och till ett så högt försäljningspris som möjligt. Jag jobbar med mina visningar på ett unikt sätt vilket sticker ut från en vanlig visning. Detta gör att mina kunder upplever en tydlig struktur och ett bättre informationsflöde. Du kan alltid nå mig, 7 dagar i veckan, och du kommer alltid bli uppdaterad vad som är nästa steg. Jag kommer göra mitt absolut yttersta för att du och din resa ska bli nöjd och lyckad och kommer inte ge mig förrän vi har fått riktigt bra betalt.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Själva bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida (www.MOHV.se), hemnet och exponeras även för bostadssäljare på Mäklarofferter. Utöver marknadsföring på alla sökbara sidor så annonserar vi även genom kända digitala kanaler så som facebook och instagram. Jag upplever att många mäklare marknadsför sina bostäder på exakt samma sätt. Därför startar jag alltid med att identifiera den målgrupp som passar just din bostad. Vi på MOHV har ett brett kundnätverk med olika marknadsföringskanaler och lägger alltid upp en tydlig plan för just din situation för att attrahera så många kunder som möjligt.

Hör av er så skall jag förklara hur vi hittar rätt kund för just dig!

Rekommendationer (0)

Elias har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Elias som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Elias Arph

Elias jobbar som mäklare i Lund, Lomma och Eslöv.

Objekttyper

Elias förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Elias erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Elias

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Elias

Elias Arph är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

MOHV Lund
Stjärna4,9/5
MOHV LundKarl XI Gatan 1, 222 20 LundBrev lund@mohv.seTelefon 077 - 533 30 70
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare