MäklarOfferter

Hannah Olsson

Mäklare på MOHV

Hannah Olsson
MOHV

Valet av fastighetsmäklare har en stor betydelse och när du väljer mig som din fastighetsmäklare får du en person som visar engagemang och passion för sitt arbete. Jag strävar efter att skapa en trygg och transparent kommunikation, där du alltid är informerad och delaktig i beslutsprocessen. Mitt fokus ligger på att skapa långsiktiga relationer och överträffa dina förväntningar genom att leverera en service av högsta kvalitet.

Med mig som din mäklare kan du vara säker på att din bostadsaffär kommer att hanteras med största noggrannhet och uppmärksamhet, med fokus på att skapa en positiv och givande upplevelse för dig.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Hannah Olsson, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Hannah Olsson samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Hannah säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag är engagerad i varje kunds unika behov och mål. Genom att erbjuda en personlig och dedikerad service strävar jag efter att skapa en förtroende givande relation mellan mig som mäklare och du som säljare. Jag anpassar mig efter dina behov och önskemål. Varje försäljning är unik, och jag är flexibel att skräddarsy mina tjänster för att passa just din bostad och din situation.

Jag jobbar mycket med återkoppling och uppdatering, så att du är fullt medveten om vad som händer hela tiden. Även tillgänglighet är något som jag anser vara en viktig del, du och spekulanter ska få snabba svar och återkomster. Jag jobbar dessutom hårt och din bostad kommer få min fulla energi och mitt fokus. Där mitt mål är att du ska känna dig nöjd med din försäljning och mitt arbete.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Din bostad förtjänar att synas på den bredaste möjliga arenan för att attrahera de rätta köparna. Här är hur jag skräddarsyr din marknadsföring för att säkerställa att din bostadsannons får den exponering den förtjänar:

Digital närvaro:
Din bostadsannons kommer att vara synlig på flera plattformar för att maximera dess synlighet. Den kommer först och främst att publiceras på vår hemsida www.mohv.se, och sedan även på populära bostadssajter som Hemnet. Men det stannar inte där – vi använder också digital annonsering på Facebook och Instagram. Genom avancerade algoritmer ser annonserna till att nå rätt målgrupp och potentiella köpare.

Spekulantregister:
Din bostad kommer att matchas med vårt spekulantregister, där vi aktivt kontaktar personer som har varit på liknande visningar eller har en sökprofil som överensstämmer med din bostad. Det personliga anslaget ger möjlighet att direkt beskriva din bostad och dess unika fördelar.

Professionella fotografer:
För att säkerställa en realistisk och lockande presentation av din bostad anlitar jag noggranna och professionella fotografer. Deras expertis fångar varje detalj och där bilderna upplevs verklighetstrogna, så inte din bostad upplevs mindre eller större för de spekulanter som kommer på visning.

Visningsbroschyrer och boresan:
Inför varje visning skapar vi visningsbroschyrer för att ge spekulanter en djupare förståelse för din bostad. Dessutom använder jag Boresan, en innovativ tjänst som erbjuder ett digitalt prospekt – Digispekt och trygg visning genom identifiering av spekulanter genom BankID vid visning. Vilket gör att vi vet exakt vilka som kom på visningen. Boresan erbjuder även identifierad budgivning och verifierad finansiering, för en ökad trygghet i försäljningsprocessen.

Din bostad är unik, och jag anpassar marknadsföringen helt efter dina önskemål. Där vi tillsammans kan diskutera hur vi kan skapa den mest effektiva marknadsföringsstrategin för din bostad.

Rekommendationer (0)

Hannah har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Hannah som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Hannah Olsson

Hannah jobbar som mäklare i Malmö.

Objekttyper

Hannah förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Hannah erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Hannah

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Hannah

Hannah Olsson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

MOHV Malmö & Svedala
Stjärna5/5
MOHV Malmö & SvedalaRegementsgatan 17, 217 53 MalmöBrev yessica.thornsater@mohv.seTelefon 076 - 645 57 17
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare