MOHV Täby

MOHV Täby

4,7 av 5 i betyg
MOHV Täby

MOHV Täby slog upp portarna januari 2019. Vi har kontor i Hägerneholm, Arninge. En nybyggd stadsdel som är en del av Täby kommuns utveckling. Vi har valt att placera kontoret här för att tydligt visa att vi tror starkt på Täbys utveckling och alla stadsdelar som växer fram. MOHV Täby består just nu av en stor supportavdelning som finns till för stöd av fastighetsmäklarna och delägarna Johanna Peltomäki och Oscar Hallbygård. Det är två fastighetsmäklare med välkända namn på bostadsmarknaden. Båda har arbetat sedan -14 och har många lyckade affärer i bagaget. MOHV Täby flyttar in i Hägerneholm under maj -19 och är därmed öppna för vidare rekrytering.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

MOHV Täby
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Vera Safi mäklare
Vera Safi

Om man anlitar mig som mäklare kommer jag att garantera dig 100% engangemang och jag kommer att göra allt för att du ska bli nöjd! Jag vill att du ska känna att vi säljer din bostad ihop, som ett...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Vera Safi
Johanna Peltomäki mäklare
Johanna Peltomäki

Jag har arbetat framgångsrikt jobbat som mäklare sedan -14 och drivs av att skapa affärer. Jag tror att testa nya vägar leder till framgång. 2019 valde jag att förverkliga en dröm av att driva ett eget mäklarkontor och gick därmed in som delägare i MOHV Täby tillsammans med min kompanjon. Vi har gemensamt skapat ett nytt koncept och tanke för hur din bostadsförsäljning ska gå till på bästa...

Mäklare Johanna Peltomäki
Oscar Hallbygård mäklare
Oscar Hallbygård

Jag trivs på jobbet varje dag och ger 100 % av mitt engagemang i varje affär.

Mäklare Oscar Hallbygård
Anton Sjööblom Zellman mäklare
Anton Sjööblom Zellman

Jag lyssnar mer än jag pratar för att förstå dig som kund bäst och på vilket sätt jag kan hjälpa dig för att du ska bli så nöjd att du rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta.

Mäklare Anton Sjööblom Zellman
Mäklarbild saknas
Susanne Hjort

Susanne Hjort är mäklare på MOHV och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Täby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark och Viggbyholm.

Mäklare Susanne Hjort
Mäklarbild saknas
Jacob Gustafsson

Jacob Gustafsson är mäklare på MOHV och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Täby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Vallentuna och Brottby.

Mäklare Jacob Gustafsson
Mäklarbild saknas
Beba Klinta

Beba Klinta är mäklare på MOHV och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Täby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark och Viggbyholm.

Mäklare Beba Klinta

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Täby.

MOHV Täby
Hägerneholmsvägen 13
18760 Täby

taby@mohv.se

0775-33 30 70

Är du kontorschef på MOHV Täby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.