Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Lina Bennervall, Mäklare på MOHV
Toppmäklare

Lina
Bennervall
Mäklare på MOHV

5 av 5 i betyg

Om Lina Bennervall

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Lina?

Jag anser mig ha världens roligaste jobb och har med åren skaffat mig stor erfarenhet med många nöjda kunder och rekommendationer. Jag beskrivs ofta som förtroendeingivande, professionell och engagerad. Med min långa erfarenhet i branschen och en tydlig och rak kommunikation så är min förhoppning att bli just din mäklare i kanske ditt livs största affär. För mig är det viktigt att göra bra affärer där både säljare och köpare är mer än nöjda.

Vad skiljer Lina Bennervall från andra mäklare?

Hur en mäklare jobbar med en försäljning kan se väldigt olika ut och det är viktigt att du väljer den mäklare som du känner förtroende för och som kommer att göra det som krävs för att du skall få en lyckad affär. Jag är målmedveten, påläst och noggrann. Det är viktigt med en tydlig dialog för att sätta en plan tillsammans för hur vi skall nå en lyckad affär. Alla försäljningar är olika och där är jag lyhörd för vad just du behöver hjälp med. Jag ställer höga krav på mig själv och har ett stort engagemang i varje affär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Umeå är en ung stad med ett växande befolkningsantal. Efterfrågan på bostadsmarknaden är stor, vilket också speglas i många nyproduktionsprojekt och nya områden som växt fram under 2000-talet. Umeå kan erbjuda fantastiska boenden oavsett om du söker en villa på ett lugnt familjekvarter, ett radhus för den växande familjen, stor terrasslägenhet med utsikt över Umeås stadskärna, en trea för det nykära paret eller en liten etta för studenten.

Hur marknadsför Lina sina bostadsförsäljningar?

MOHV är ett modernt mäklarföretag med fokus på kundnytta genom flexibla lösningar. Kontakta mig så tar vi tillsammans fram det upplägg som fungerar bäst för just dig och din bostad. Val av digitala medier, postade utskick/DR, tidningar - valen är dina. En marknadsplan och arvode som passar just din bostadsförsäljning.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-11-22.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Lina säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Lina erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Lina Bennervall
är mäklare på

Är du Lina Bennervall?
Logga in och redigera din presentation här.