MäklarOfferter

Robin Henning

Mäklare på MOHV

Robin Henning
BetygStjärna5/5
MOHV

Att sälja en bostad kvalar i regel in som den absolut största affären en privatperson genomför. En viktig målsättning för mig är alltid att försöka överträffa mina kunders högt ställda förväntningar, med utgångspunkten att det ska bli kundens bästa affär.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Robin Henning, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Robin Henning samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Robin säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Något annat som jag värdesätter högt i mitt arbeta, är att mina kunder ska vara så nära 100 procent nöjda som möjligt. För att nå dit behöver jag som mäklare besitta kunskap, engagemang och givetvis en försäljningsprocess där inget lämnas åt slumpen. En av de viktigaste faktorerna är dock att kombinera de, med att jag som mäklare har möjlighet att avvara den tiden som din bostad förtjänar och behöver.

Om jag inte har möjlighet att lägga tiden, spelar det ingen roll hur bra min försäljningsprocess är, hur marknadsföringen är utformad, stylingen, eller hur bra bilder det blir på bostaden. Utan tid kan det aldrig bli 100 procent.

Det är just därför min målsättning aldrig varit att sälja flest bostäder. Jag tackar hellre nej till försäljningsuppdrag, istället för att riskera att jag inte har tiden att investera som mina försäljningar är beroende av. Jag vill med gott samvete kunna säga att jag gör mitt yttersta för just din försäljning ska nå det absolut finaste resultat.

Några av mina utmärkelser som jag fått under min karriär, som jag är absolut stoltast över, är att jag av 156 mäklare placerade mig på 3:e plats i mätningen NKI i Sverige. NKI står för Nöjd Kund Index och är en undersökning där mäklaren betygsätts av säljare samt köpare efter avslutad försäljning. Betygsättningen sker anonymt vilket brukar leda till ärlighet.

Förutom det är jag väldigt nöjd med att jag lyckas bli årets mäklare på Mäklarhuset, samt årets bästa nyförvärv på en konkurrerade rikstäckande kedja.

Tveka inte att ringa mig om du önskar en värdering, går i försäljningstankar, behöver köphjälp, eller bara ett förutsättningslöst möte. Jag anpassar givetvis mötet efter dina önskemål, men ge mig gärna möjligheten att påvisa varför jag kommer gör din försäljning till den bästa affären.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Optimal marknadsföring av bostad för att nå ut till en stor volym av kvalitetsspekulanter!

Rekommendationer (7)

Robin Henning har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 7 omdömen
Erika Å.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Gävle

Robin hade en bra tillgänglighet och jag rekommenderar honom som mäklare!

Per E.+6 mån.
Sålde villa i Sandviken

Robin var mycket trevlig som person och mäklare. Han gick verkligen in i uppgiften med hela sitt hjärta med försäljningen att det bli att skulle bli bra för oss som säljare och vi uppskattade honom väldigt mycket. Rekommenderas vidare till andra säljare!

Inger D.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Gävle

Mitt val av Robin föll på att att han var mycket lugn och informativ. Han skötte försäljningen snabbt och skickligt. Med honom kändes det trygg hela vägen.

Kaarina L.+6 mån.
Sålde villa i Skutskär

Robin var alltid tillgänglig och mycket engagerad. Han får bästa betyg gällande allt. Jag rekommenderar honom verkligen.

Lämna omdöme

Här mäklar Robin Henning

Robin jobbar som mäklare i Gävle och Ockelbo.

Objekttyper

Robin förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Robin erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Robin

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Robin

Robin Henning är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

MOHV Gävle
Stjärna5/5
MOHV GävleNorra Kungsgatan 1, 803 20 GävleBrev gavle@mohv.seTelefon 077 - 533 30 70
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare