Claudia Rydén, Mäklare på MOHV Halmstad

Claudia Rydén Mäklare på MOHV

5 av 5 i betyg
Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Claudia?

Jag är otroligt engagerad i din försäljning och gör allt för att du ska få bäst betalt för din bostad. Min fantastiska statistik med otroligt många prisrekord på allt jag sålt talar ett tydligt språk att du får bra betalt! Mina kunder säger även att jag är bra på att återkoppla under hela processen vilket jag tycker är otroligt viktigt att göra till både säljare och köpare.

Vad skiljer Claudia Rydén från andra mäklare?

Genom att jag har ett personligt engagemang samt behandlar varje affär som om det vore min egen bostad som säljs. Vilket innebär att jag jobbar hårt och tar vara på varje spekulant och alltid ger alla spekulanter en egen visningstid, detta skapar en trygghet och självklart bäst betalt för din bostad! Jag är alltid lätt att få tag i samt snabb med att återkoppla.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Halmstadmarknaden är väldigt spännande att jobba i och den ena bostadsaffären är inte den andra lik, vilket innebär att man måste vara snabb på att ställa om ifall situationen skulle kräva det. Genom att lägga mycket tid på varje affär har jag också tiden att göra det bästa med varje affär. Jag har koll på alla områden i Halmstad och vad kunderna tycker är viktigt i de olika områdena. Efterfrågan i Halmstad är väldigt hög med fler prisrekord än någonsin.

Hur marknadsför Claudia sina bostadsförsäljningar?

Självklart marknadsför jag din bostadsannons på bästa möjliga marknadsplatser. Vi använder såklart vårt stora spekulantregister och eftersom vi på MOHV står för ca 20% av alla bostadsrättsförsäljningar i Halmstad har vi självklart flest spekulanter också. Sedan utnyttjar vi vår hemsida, Hemnet samt sociala medier att hitta ytterligare spekulanter. Vi har de bästa fotograferna som ger dig och din lägenhet de bästa förutsättningarna att synas på ett bra sätt. Med hjälp av dessa foton i hög kvalitet tar vi sedan fram vårt prospekt inför varje bostadsförsäljning i absoluta toppkvalité.

Vi har dessutom Mäklartipset att kunna använda oss utav för att kunna framhäva din bostad lite extra högst upp på Hemnet.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-11-30.

CLAUDIA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
CLAUDIA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Claudia Rydén har 1 rekommendation

Alla rekommendationer är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga rekommendationer från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Claudia till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Claudia

CLAUDIA JOBBAR PÅ

Är du Claudia Rydén?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis