MOHV Göteborg

MOHV Göteborg

5 av 5 i betyg
MOHV Göteborg

Vi är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.

Som företag står vi aldrig stilla utan vi tänker fortsätta utvecklas och tydligt differentiera oss från andra mäklarföretag med vårt varumärke och vår kvalitetstjänst. Vi vill att våra kunder ska få ut maximalt av sin affär i alla lägen och gör allt för att leverera det. Vi har ett namn som betyder ”flytta”. Vi har översatt ordet och gjort det till ett namn, Move. Namnet har vi gjort till ett varumärke, MOHV. Den udda stavningen i kombination med vår lila profilfärg gör att varumärket sticker ut, precis som våra mäklare som ständigt är på tå. Dessutom har vi utvecklat en tjänst som är anpassat till marknaden och kundernas behov.

För oss är nöjda kunder det viktigaste vi har. Därför är vi extra stolta över att 95% av våra kunder rekommenderar oss. Välkommen att bli en av dem du också!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

MOHV Göteborg
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Rebecca Elf mäklare
Rebecca Elf

Mitt mål är att du som säljare ska känna trygghet och tillit genom hela säljprocessen. Jag tar mig alltid tid att lyssna på vad era behov är. Med min energi så har du en mäklare som lägger ned tid för att just din bostadsaffär ska bli så bra som möjligt. Just det med energi och engagemang ser jag som det viktigaste och det är det jag kommer att ge er. Främsta anledningen att ni ska välja...

Mäklare Rebecca Elf
Jennie Svensson mäklare
Jennie Svensson

Jag har varit registrerad fastighetsmäklare sedan 2013. Från och med 2019 är jag franchisetagare och driver MOHV på Hisingen/Torslanda. Jag säljer både villor och bostadsrätter och träffar dagligen människor som letar efter sitt nya drömboende. Därför vet jag vad köparna söker och hur vi gemensamt kan nå bäst resultat vid försäljning av just din bostad. Det är viktigt för mig att förvalta det...

Mäklare Jennie Svensson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Göteborg.

MOHV Göteborg
Gustaf Dalénsgatan 3
417 22 Göteborg

goteborg@mohv.se

0775-33 30 70

Är du kontorschef på MOHV Göteborg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.