MOHV Tyresö

MOHV Tyresö

4,8 av 5 i betyg
MOHV Tyresö

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

MOHV Tyresö
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Samuel Söderling mäklare
Samuel Söderling

Med marknadens bästa paketering och min fingertoppskänsla skapar vi tillsammans de bästa förutsättningarna för just er försäljning! Min hunger ligger i utmaningen, att ständigt få utvecklas och att...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Samuel Söderling
Lynn Treard mäklare
Lynn Treard

Jag älskar mitt jobb och jag älskar utmaningar! Det roligaste med mitt jobb är att få träffa så mycket människor i olika livssituationer som jag får äran att hjälpa. Mitt mål i alla förmedlingar är att mina kunder ska vara 110% nöjda.

Mäklare Lynn Treard
Sofia Branting mäklare
Sofia Branting

Mitt mål är att mina köpare och säljare alltid skall vara 100 % nöjda under hela processen och att ingen fråga lämnas obesvarad. Jag älskar mitt yrke och min styrka är personlig service, engagemang och en stor kunskap! Har 13 års erfarenhet!

Mäklare Sofia Branting
Felix Winnersjö mäklare
Felix Winnersjö

Genom min bakgrund inom hockey på elitnivå har jag tagit med mig vad som krävs för att lyckas och att nå bästa resultat kräver hårt arbete, målinriktning och att aldrig ge upp. Med stort engagemang, disciplin och en stark målmedvetenhet kommer jag göra allt för din bostadsaffär få det bästa möjliga resultatet. Min tävlingsinstinkt tillsammans med mitt driv gör att jag alltid strävar efter att...

Mäklare Felix Winnersjö
Anna Wård mäklare
Anna Wård

Min ambition är att varje säljare och köpare ska känna sig sedda, och lugnt kunna luta dig tillbaka och veta att deras bostadsaffär är i trygga händer. Jag har jobbat som mäklare i 14 år och min erfarenhet ser jag som min främsta tillgång. Jag försöker alltid finnas tillgänglig för frågor mm.

Mäklare Anna Wård
Mäklarbild saknas
Jannica Johansson

Jannica Johansson är mäklare på MOHV och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Haninge.

Mäklare Jannica Johansson
Mäklarbild saknas
Linnea Westlander

Linnea Westlander är mäklare på MOHV och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Haninge, Tyresö, Stockholms skärgård och Trollbäcken.

Mäklare Linnea Westlander
Mäklarbild saknas
Sara Blomgren

Sara Blomgren är mäklare på MOHV och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Haninge, Tyresö, Stockholms skärgård och Trollbäcken.

Mäklare Sara Blomgren

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Tyresö.

MOHV Tyresö
Regnbågsgatan 24
135 40 Tyresö

tyreso@mohv.se

0775-33 30 70

Är du kontorschef på MOHV Tyresö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.