Innerstadsspecialisten Vasastan & Östermalm

Innerstadsspecialisten Vasastan & Östermalm

4,8 av 5 i betyg
Innerstadsspecialisten Vasastan & Östermalm

VI KAN STOCKHOLM
Ingen kan sitt område så bra som den som alltid finns där – som bor, jobbar och lever i kvarteren. Denna övertygelse har drivit oss i drygt 20 år. Vi förmedlar nämligen bostäder i det område vi kan allra bäst: Stockholms innerstad. Och vi gör det med kunskap, ett brett kontaktnät och en energi som driver oss att alltid tänka nytt och ge högsta möjliga service. Det resulterar i nöjda kunder – både säljare och köpare.

VI ÄR OCKSÅ MER ÄN EN TRADITIONELL MÄKLARE.
Vi slår oss aldrig till ro, utan utvecklar ständigt nya lösningar för våra kunders behov. Nu leder vi utvecklingen inom nyproduktion och förädling av råvindar genom att erbjuda innovativ konceptutveckling och helhetslösningar med ännu bättre service, kunskap och kvalitet.

ALLA VÅRA FASTIGHETSMÄKLARE ÄR MEDLEMMAR I FASTIGHETSMÄKLARFÖRBUNDET OCH MÄKLARSAMFUNDET.
Tillsammans förmedlar vi cirka 550 lägenheter inom tullarna varje år. Och fler och fler hittar till oss. Det tackar vi alla våra kunder för.

Innerstadsspecialisten Vasastan & Östermalm
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Poneh Motai mäklare
Poneh Motai

Med flera år i fastighetsbranschen har jag samlat på mig stor erfarenhet och kunskap om alla delmoment i försäljningsprocessen. Min ambition med din försäljning är att överträffa dina förväntningar, så att du rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta. Varje bostadsaffär är unik och en av livets största investeringar, därför krävs det en mäklare som är minst lika engagerad som du. Med stort...

Mäklare Poneh Motai
Tove Stål mäklare
Tove Stål

Med ett enormt engagemang och med snart 10 år i branschen lägger jag fortfarande ner min själ i varje försäljning. Jag är lyhörd, målinriktad och oerhört driven genom hela processen. Noggrant skräddarsyr jag varje affär efter önskemål vilket alltid leder till en trygg och kvalitativ bostadsaffär.

Mäklare Tove Stål
Isak Blomster mäklare
Isak Blomster

Med en lång bakgrund inom försäljning och ett brinnande intresse för långsiktiga relationer vet jag hur vi tillsammans skapar rätt förutsättningar för just din bostadsaffär. Hög kundnöjdhet är min främsta drivkraft och ett högt slutpris är alltid målet, i varje försäljning. Detta återspeglar sig i högsta betyg från mina tidigare säljare.

Mäklare Isak Blomster
Magnus Holmberg mäklare
Magnus Holmberg

Erfaren och genuin mäklare med över 2000 gjorda försäljningar i Stockholms innerstad. Här får ni en glad och positiv mäklare som är påläst vid alla tillfällen och extremt driven för att nå toppresultat!

Mäklare Magnus Holmberg
Viktor Moberg mäklare
Viktor Moberg

Jag är en energisk och tävlingsinriktad person som älskar mitt yrke som fastighetsmäklare. Jag drivs av att genom hela försäljningsprocessen överträffa mina kunders förväntningar, detta hela vägen fram i mål, där jag alltid jobbar för att nå högst slutpris. Jag är uppvuxen i Stockholm med oerhörd lokalkännedom och kärlek för alla gator och stadsdelar. Mina främsta egenskaper är att jag är både...

Mäklare Viktor Moberg
Minna Johansson mäklare
Minna Johansson

Anlitar du mig får du en mäklare som älskar sitt jobb och att hjälpa människor- detta lyser igenom via 5 av 5 i kundnöjdhet och skapar goda affärer. För mig är hög kvalité rakt igenom hela försäljningsprocessen alltid prio ett. Detta för att du och dina potentiella köpare ska känna högsta möjliga trygghet i ert bostadsbyte.

Mäklare Minna Johansson
My Engblom Von Strauss mäklare
My Engblom Von Strauss

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i 16 år och trivs fantastiskt bra med mitt jobb! Tack vare mina många år i branschen har jag stor kunskap om alla delmoment i säljprocessen. Jag bor i Vasastan och säljer bostadsrätter i hela innerstan. Som mäklare är jag engagerad, noggrann samt mycket positiv! Mitt mål i varje enskild affär är att överträffa både mina köpare och säljares förväntningar!...

Mäklare My Engblom Von Strauss
Mäklarbild saknas
Bahar Nabavi

Bahar Nabavi är mäklare på Innerstadsspecialisten och förmedlar bostadsrätter i Essingen, Fredhäll, Gamla Stan, Gröndal, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hammarbyhöjden, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Liljeholmen, Marieberg, Norrmalm, Stadshagen, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Bahar Nabavi

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Vasastan och mäklare på Östermalm.

Innerstadsspecialisten Vasastan & Östermalm
Birger Jarlsgatan 73-75
Stockholm

info@innerstadsspecialisten.se

08-666 00 00

innerstadsspecialisten.se

Är du kontorschef på Innerstadsspecialisten Vasastan & Östermalm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis