Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Innerstadsspecialisten Vasastan & Östermalm

Innerstadsspecialisten Vasastan & Östermalm

4,8 av 5 i betyg
Innerstadsspecialisten Vasastan & Östermalm

VI KAN STOCKHOLM
Ingen kan sitt område så bra som den som alltid finns där – som bor, jobbar och lever i kvarteren. Denna övertygelse har drivit oss i drygt 20 år. Vi förmedlar nämligen bostäder i det område vi kan allra bäst: Stockholms innerstad. Och vi gör det med kunskap, ett brett kontaktnät och en energi som driver oss att alltid tänka nytt och ge högsta möjliga service. Det resulterar i nöjda kunder – både säljare och köpare.

VI ÄR OCKSÅ MER ÄN EN TRADITIONELL MÄKLARE.
Vi slår oss aldrig till ro, utan utvecklar ständigt nya lösningar för våra kunders behov. Nu leder vi utvecklingen inom nyproduktion och förädling av råvindar genom att erbjuda innovativ konceptutveckling och helhetslösningar med ännu bättre service, kunskap och kvalitet.

ALLA VÅRA FASTIGHETSMÄKLARE ÄR MEDLEMMAR I FASTIGHETSMÄKLARFÖRBUNDET OCH MÄKLARSAMFUNDET.
Tillsammans förmedlar vi cirka 550 lägenheter inom tullarna varje år. Och fler och fler hittar till oss. Det tackar vi alla våra kunder för.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Innerstadsspecialisten Vasastan & Östermalm
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Poneh Motai mäklare
Poneh Motai

Med flera år i fastighetsbranschen har jag samlat på mig stor erfarenhet och kunskap om alla delmoment i försäljningsprocessen. Min ambition med din försäljning är att överträffa dina förväntningar, så att du rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta. Varje bostadsaffär är unik och en av livets största investeringar, därför krävs det en mäklare som är minst lika engagerad som du. Med stort...

Mäklare Poneh Motai
Tove Stål mäklare
Tove Stål

Med ett enormt engagemang och med snart 10 år i branschen lägger jag fortfarande ner min själ i varje försäljning. Jag är lyhörd, målinriktad och oerhört driven genom hela processen. Noggrant skräddarsyr jag varje affär efter önskemål vilket alltid leder till en trygg och kvalitativ bostadsaffär.

Mäklare Tove Stål
Magnus Holmberg mäklare
Magnus Holmberg

Erfaren och genuin mäklare med över 2000 gjorda försäljningar i Stockholms innerstad. Här får ni en glad och positiv mäklare som är påläst vid alla tillfällen och extremt driven för att nå toppresultat!

Mäklare Magnus Holmberg
Marcus Strömberg mäklare
Marcus Strömberg

Här hittar ni en mäklare som älskar sitt jobb och drivs av höga prestationer. Att få jobba aktivt med framförallt försäljning men också inredning, tekniska frågor och juridik – samtidigt som man dagligen träffar spännande och trevliga kunder som oftast håller på med sitt livs största affär är ett otroligt privilegium. Mitt motto är att varje spekulant är en köpare och mitt mål är alltid att...

Mäklare Marcus Strömberg
Henric Mattsson mäklare
Henric Mattsson

Ett urval av omdöme från mina säljare samt köpare: "Synnerligen talangfull mäklare som lämnade inget övrigt att önska vid avyttringen av min bostadsrätt. Henric är strukturerad, förberedd och alltid tillgänglig men framförallt har han lätt för att få kontakt med och bygga tillit hos alla typer av människor. Rekommenderas!" -säljare "När jag skriver detta har det gått mindre än två dagar...

Mäklare Henric Mattsson
Mäklarbild saknas
Pascal Georgsson

Pascal Georgsson är mäklare på Innerstadsspecialisten och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Abrahamsberg, Akalla, Alvik, Aspudden, Bagarmossen, Bandhagen, Beckomberga, Björkhagen, Blackeberg, Botkyrka, Bredäng, Bromma Kyrka, Bromsten, Bällsta, Danderyd, Ekerö, Eneby, Enskede Gård, Enskededalen, Enskedefältet, Essingen, Fagersjö, Farsta, Farsta Strand, Farstanäset,...

Mäklare Pascal Georgsson
Mäklarbild saknas
Malin Engström

Malin Engström är mäklare på Innerstadsspecialisten och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Sundbyberg, Rissne, Ursvik, Ör, Vasastan, Birkastan och Östermalm.

Mäklare Malin Engström

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Vasastan och mäklare på Östermalm.

Innerstadsspecialisten Vasastan & Östermalm
Birger Jarlsgatan 73-75
Stockholm

info@innerstadsspecialisten.se

08-666 00 00

Är du kontorschef på Innerstadsspecialisten Vasastan & Östermalm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.