Helena Ullhag, Mäklare på Karlsson & Uddare Kungsholmen

Helena Ullhag Mäklare på Karlsson & Uddare

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Helena?

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris! Jag vill att du ska bli så nöjd att du vill anlita mig igen och rekommendera mig till andra du känner för en lyckad försäljning. Jag har en löpande personlig kontakt med möjliga köpare genom såväl mitt egna nätverk som företagets. Jag arbetar personligt och guidar de möjliga köparna med det som behöver hjälp med, så att din säljprocess löper på smidigt.

Vad skiljer Helena Ullhag från andra mäklare?

Min ambition är inte bara att få bostaden såld, utan att gång på gång överträffa mig själv och slå försäljningsrekord.
Varje bostadsförsäljning ser jag som ett unikt projekt där varje bostad har olika behov och målgrupper. Jag jobbar hårt och lovar att göra allt jag kan för att du ska få bostaden såld snabbt, tryggt och till ett högt försäljningspris.
Du finner mig alltid tillgänglig på telefon och sms, så har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig på telefon eller mail: 070-865 12 36 helena@karlssonuddare.se

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

ENGAGEMANG OCH ERFARENHET
Efter att jobbat som fastighetsmäklare i 15 år och kan hela innerstaden väl.
Jag är registrerad mäklare sedan 2007 och har bott på Kungsholmen i 25 år. Min breda erfarenhet från mäkleri i innerstaden, Bromma, Nacka och Skärgården har lett till många lyckade affärer dels genom rekommendationer och dels genom återkommande kunder. Jag brinner för mitt yrke och jag har genom åren förmedlat allt mellan slott och koja, även utomlands. Kunderna ger mig ofta berömmande ord för mitt ihärdiga engagemang, för min täta återkoppling samt för de värdefulla råd jag ger. Jag ser fram emot din kontakt och en dialog gällande din nästa bostadsdröm.

HELENA ULLHAG
070 865 12 36
helena@karlssonuddare.se

Hur marknadsför Helena sina bostadsförsäljningar?

Allt och överallt kan man säga. Själva bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida www.karlssonuddare.se, Hemnet och exponeras även brett i sociala medier och bland annat på MäklarOfferter. Utöver denna exponering på publicerar jag även bostaden i mitt spekulantregister, där köpare som varit på visningar av liknande objekt, blir meddelade om just din bostad.
Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf och självklart tar jag fram professionellt försäljningsmaterial så som visningsbroschyrer.
Har du specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar jag givetvis detta också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-03-08.

HELENA SÄLJER
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Lidingö
 • Nacka
 • Stockholm
 • Vaxholm
 • Värmdö
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
HELENA ERBJUDER Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
HELENAS PROSPEKT
Helena Ullhag har 1 rekommendation

Alla rekommendationer är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga rekommendationer från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Helena till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Helena

HELENA JOBBAR PÅ

Är du Helena Ullhag?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis