MäklarOfferter

Nina Gergils

Mäklare på Estate Fastighetsbyrå

Estate Fastighetsbyrå

Jag förmedlar bostäder med mer omtanke... En bostadsaffär är en av de största affärerna vi gör och då är det viktigt att inget lämnas åt slumpen utan allt blir 100% korrekt.

I mitt arbete är gedigen kunskap, högsta kvalitet och ett personligt engagemang en självklarhet. Jag vill hjälpa dig att göra ditt livs bästa affär. Jag har varit fastighetsmäklare sen 1997 med stor erfarenhet från en mängd villa försäljningar, bostadsförsäljningar och fastighetsbestånd.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Nina Gergils, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Nina Gergils samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Nina säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Mitt yrke är min passion och jag älskar mitt jobb varje dag och har gjort under 22 års tid. Många av mina kunder, både säljare och köpare kommer tillbaka och rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta, vilket är det bästa betyget man kan få. Varje bostadsaffär är unik och min målsättning är att skapa bästa möjliga förutsättningar för att nå bästa tänkbara försäljningpris! Ring mig så berättar jag gärna mer 0706-343600

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Den absolut viktigaste marknadsföringskanalen för att uppnå en lyckad bostadsförsäljning är Internet - undersökningar visar att över 95 procent av alla spekulanter kommer från Internetannonseringen. Vi använder oss av alla de stora Internetsidorna som finns på marknaden i dag, bland annat hemnet.se, msn.se, finnmer.se samt givetvis vår egen hemsida - estatefast.se. Kort sagt; vi lägger en "bombmatta" över hela internet för att presentera våra bostäder på bästa sätt.

Utöver Internetannonseringen kan man självklart använda sig av traditionell tryckt media, till exempel i lokaltidningarna, Innerstadspress, Svenska Dagbladet, Dagens Industri, Financial Times eller Dagens Nyheter. Vi skräddarsyr alltid vårt annonspaket tillsammans med kunden inför varje annonseringshelg.

ESTATE Fastighetsbyrå använder sig av tre olika typer av visningar:
-Vår grundtanke är att vi visar varje lägenhet och fastighet på tre sätt:
- Personliga visningar för de kunder vi har i vårt unika spekulantregister som bokar tid med oss före eller efter den öppna visningen.
- Öppen ”söndagsvisning”.
- Återvisning av lägenheten, exempelvis på måndagskvällen och därefter enligt överenskommelse med spekulanten.

Vi följer upp visningarna med att ringa runt till alla besökare, säkerhetsställa deras finansiering samt inleda en eventuell budgivning. En budgivare måste ha ett beviljat lånelöfte alternativt säkerställd finansiering innan budet tas emot.

Budgivningen är öppen, vilket innebär att samtliga budgivare har full inblick i samtliga inkomna bud. Efter avslutad budgivning överlämnar vi budgivningshistorik till dem som så önskar.

Rekommendationer (0)

Nina har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Nina som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Nina Gergils

Nina jobbar som mäklare i Danderyd.

Objekttyper

Nina förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Villa

Arvodestyper

Nina erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Nina

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Nina

Nina Gergils är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Estate Fastighetsbyrå
Stjärna4,5/5
Estate FastighetsbyråÖstermalmsgatan 28, 114 26 StockholmBrev info@estatefast.seTelefon 08 - 611 99 60
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare