MäklarOfferter

David Brännhult

Mäklare på Estate Fastighetsbyrå

David Brännhult
BetygStjärna4,5/5
Estate Fastighetsbyrå

Jag arbetar med ett betydligt större engagemang i varje affär och endast med ett fåtal objekt i taget. Detta ger mig möjlighet att bättre kunna fokusera på just din försäljning och ge ett större engagemang, något som avspeglas i de priser vi erhåller. För mig är mäklaryrket ett hantverk som skall vårdas och presenteras på allra bästa sätt.

Hos mig på ESTATE Fastighetsbyrå har ingen mäklare fler än två fastighetsaffärer per vecka och vi engagerar oss stort i varje enskild försäljning för att kunna ge maximal service till samtliga intressenter. Vårt renommé är skapat från våra tidigare köpare och säljare, som kontinuerligt rekommenderar oss till vänner, kollegor och bekanta.

I vår mäklartjänst ingår alltid:
Konsultation av stylist
Fotografering av professionell fotograf
Uppmätning av bostadsytan, om arean ifrågasätts
Inbunden objektsbeskrivning med professionellt tryck
Visningar med alltid 2 registrerade fastighetsmäklare på plats.
Deklarationshjälp efter försäljningen

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till David Brännhult, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till David Brännhult samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

David säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Har arbetat som fastighetsmäklare i Stockholm i snart 16 år med över 600 stycken lyckade lägenhetsförsäljningar och drygt 300 husförsäljningar i bagaget. Min ambition är att skapa livstidskunder som anlitar mig varje gång det är dags att förändra deras boendesituation. Min ambition är inte bara att få bostaden såld utan varje gång överträffa mig själv och mina uppdragsgivares förväntningar.

Då varje försäljning är unik skräddarsyr vi på ESTATE Fastighetsbyrå vårt försäljningsupplägg exakt efter våra kunders behov och bostadens förutsättningar allt för att få bostaden såld till högsta möjliga pris och en trygg köpare.

Jag finns alltid tillgänglig för mina kunder både på sms, telefon och mail 24/7 så har Ni några frågor eller funderingar oavsett om det gäller att köpa eller sälja Er bostad finns jag här för Er.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Den absolut viktigaste marknadsföringskanalen för att uppnå en lyckad bostadsförsäljning är Internet - undersökningar visar att över 90 procent av alla spekulanter kommer från Internetannonseringen. Vi använder oss av alla de stora Internetsidorna som finns på marknaden i dag, bland annat hemnet.se, msn.se, finnmer.se samt givetvis vår egen hemsida - estatefast.se. Kort sagt; vi lägger en "bombmatta" över hela internet för att presentera våra bostäder på bästa sätt.

Utöver Internetannonseringen kan man självklart använda sig av traditionell tryckt media, till exempel i lokaltidningarna, Innerstadspress, Svenska Dagbladet, Dagens Industri, Financial Times eller Dagens Nyheter. Vi skräddarsyr alltid vårt annonspaket tillsammans med kunden inför varje annonseringshelg.

ESTATE Fastighetsbyrå använder sig av tre olika typer av visningar:
-Vår grundtanke är att vi visar varje lägenhet och fastighet på tre sätt:
- Personliga visningar för de kunder vi har i vårt unika spekulantregister som bokar tid med oss före eller efter den öppna visningen.
- Öppen ”söndagsvisning”.
- Återvisning av lägenheten, exempelvis på måndagskvällen och därefter enligt överenskommelse med spekulanten.

Vi följer upp visningarna med att ringa runt till alla besökare, säkerhetsställa deras finansiering samt inleda en eventuell budgivning. En budgivare måste ha ett beviljat lånelöfte alternativt säkerställd finansiering innan budet tas emot.

Budgivningen är öppen, vilket innebär att samtliga budgivare har full inblick i samtliga inkomna bud. Efter avslutad budgivning överlämnar vi budgivningshistorik till dem som så önskar.

Rekommendationer (3)

David Brännhult har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 3 omdömen
Charlotta W.+6 mån.
Sålde villa på Lidingö

David är synnerligen en engagerad och envis mäklare - rekommenderar honom varmt!

Ingrid Marie T.+6 mån.
Sålde bostadsrätt på Lidingö

David var mycket bra på att kommunicera med budgivare och hålla oss säljare uppdaterade på vad som hände. Han ingav ett stort förtroende och vi fick affären i hamn på ett tryggt sätt från början till slut. Vi skulle gärna använda David och Estate igen vid en försäljning.

Erik W.+6 mån.
Sålde bostadsrätt på Lidingö

David gav ett väldigt bra intryck! Tycker han gjorde ett jättebra jobb och är verkligen supernöjd. Skötte allt snabbt och proffsigt. Han hade koll på läget och kan absolut rekommendera honom vidare!

Lämna omdöme

Här mäklar David Brännhult

David jobbar som mäklare Östermalm, Lidingö och Huddinge.

Objekttyper

David förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

David erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Exempelprospekt

Så här kan ett mäklarprospekt se ut för objekt som David förmedlar.

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta David

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar David

David Brännhult är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Estate Fastighetsbyrå
Stjärna4,5/5
Estate FastighetsbyråÖstermalmsgatan 28, 114 26 StockholmBrev info@estatefast.seTelefon 08 - 611 99 60
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare