Parvane Ottilia Seifi Sjöberg, Mäklare på Mäklarhuset Uppsala

Parvane Ottilia Seifi Sjöberg Mäklare på Mäklarhuset

Parvane Ottilia Seifi Sjöberg, Mäklare på Mäklarhuset Uppsala
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Parvane Ottilia?

Min ambition är att Du som säljare ska känna Dig trygg genom hela försäljningsprocessen och bli 100 % nöjd - jag arbetar målmedvetet och hårt för att Du som säljare ska få högsta möjliga slutpris!

Vad skiljer Parvane Ottilia Seifi Sjöberg från andra mäklare?

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare, tar jag tryggt, målmedvetet och med stort engagemang hand om Din bostadsförsäljning. Varje försäljning är unik - tillsammans med Dig som skapar vi en lösning som passar just Dig och skräddarsyr Din bostadsförsäljning.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom i Uppsala och Knivsta. Detta gör att vi har full koll på Uppsalas och Knivstas skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Kontakta din lokala mäklare i Uppsala och Knivsta idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Hur marknadsför Parvane Ottilia sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföring är a och o för att effektivt skapa intresse och hitta rätt köpare för din bostad. Vi lyfter bostadsannonseringen till en högre nivå med vår nya Mäklarhuset Smart® Annonsering. Med modern, intelligent teknik och de mest effektiva kanalerna så når vi ut maximalt inom såväl nyhetsmedia som sociala medier. Inom båda dessa områden erbjuder Mäklarhuset tre paket som gör din bostadsannons mer träffsäker, synlig och attraktiv.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-13.

PARVANE OTTILIA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Knivsta
  • Uppsala
PARVANE OTTILIA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
PARVANE OTTILIAS PROSPEKT
Parvane Ottilia Seifi Sjöberg har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Parvane Ottilia till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Parvane Ottilia

PARVANE OTTILIA JOBBAR PÅ

Är du Parvane Ottilia Seifi Sjöberg?
Logga in och redigera din presentation här.