Johan Larsén, Mäklare på SkandiaMäklarna

Johan Larsén Mäklare på SkandiaMäklarna

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Johan Larsén, Mäklare på SkandiaMäklarna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Johan?

Hej,
Som ägare till ett kontor så kommer jag dagligen i kontakt med personer som vill förändra sin livssituation, och då främst sitt boende. Det viktigaste för mig som mäklare är att sätt mig in i säljarens situation för att på så sätt anpassa min mäklartjänst utifrån kundens önskemål och krav. I slutändan är målet oftast en trygg affär med bäst betalt, men andra parametrar som diskretion, tid mm bör beaktas. Jag vet av erfarenhet att det är tillgänglighet, kreativitet samt ett stort engagemang som gör en lyckad affär för såväl säljare som köpare. Så kontakta mig om du vill ha en engagerad mäklare, skräddarsytt försäljningsupplägg samt högsta kvalité genom hela försäljningsprocessen.

Vad skiljer Johan från andra mäklare?

Jag har ett väldigt fokus på den enskilda affären. För mina kunder är självklart deras affär den viktigaste och så anser jag att vi som mäklare ska tänka. Vanligt är att mäklare idag fokuserar på sin egen försäljning och då lägger sin tid på enkla affärer istället för att jobba hårt med de affärer som kanske kräver det mest. Jag brukar höra att jag är en duktig förhandlare och överträffar oftast mina kunders förväntningar och då inte bara vad gäller slutpris utan även att jag skapare en trygghet och har bra kommunikation med mera.

Du finner mig alltid tillgänglig på telefon och sms, så har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har drivit och mäklat under varumärket SkandiaMäklarna sedan januari 2013 (innan dess vara jag anställd). Jag tycker att Uppsala är en fantastisk stad med citykärnans äldre byggnader och arkitektur till nybyggnationer i relativ närhet. Här kan du bo på landet men ändå bara ha 5 - 10 minuter in till Centrum. Detta skapar en unik flexibilitet för bonde i Uppsala. För mig som mäklare är det fantastiskt att en dag kunna sälja en liten studentlägenhet för att i nästa åka ut och visa en stor gård.

Hur marknadsför Johan sina bostadsförsäljningar?

Vi skräddarsyr alltid marknadsföringsinsatsen utifrån objektet och förutsättningarna kring försäljningen. Dock kan vi erbjuda den bredaste tjänsten genom en uppsjö av kanaler. För att nämna några kanaler så har vi vår egen hemsida samt kundregister, Hemnet med deras olika paket. Målinriktad marknadsföring på sociala medier som FB, Intagram Twitter, markandsföringsboxar hos Aftonblandet, Expressen och DI, adresserade utskick samt mycket mer. Jag berättar gärna mer...

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-08-12.

Johan Larsén har 13 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Johan till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Johan

JOHAN JOBBAR PÅ

Är du Johan Larsén?
Logga in och redigera din presentation här.