Henrik Karlsson, Mäklare på MOHV Hyllie

Henrik Karlsson Mäklare på MOHV

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Henrik Karlsson, Mäklare på MOHV Hyllie
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Henrik?

Jag har arbetat som fastighetsmäklare på MOHV sedan 2013 och sålt såväl bostadsrätter som villor över hela Malmö. 2019 tog jag nästa steg i min karriär och startade MOHV Hyllie tillsammans med min kollega Christina Ljung. Då jag har jobbat som mäklare sedan 2013 så har jag arbetat i en bra marknad med mycket budgivningar men även i en tuffare marknad där det krävs tydliga försäljningsstrategier och goda förhandlingskunskaper.

Vad skiljer Henrik från andra mäklare?

Något som särskiljer mig från andra mäklare är mitt sätt att jobba med väldigt tydliga och strukturerade försäljningsstrategier. I en tuff marknad är det extremt viktigt att göra ett grundligt förarbete där jag och du som säljare tillsammans lägger upp en bra strategi för att få en smidig försäljning med maximerat slutpris. Detta kan innebära allt från prisstrategi till stylingupplägg men även hur vi ska lägga upp budgivningsprocessen på ett så bra sätt som möjligt. En tydlig plan och en genomtänkt försäljningsstrategi för just din lägenhet är det som kommer öka chanserna för en lyckad försäljning!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Sedan 2013 har jag arbetat som mäklare i Malmö och har under den tiden sålt både bostadsrätter och villor i hela Malmö kommun. I en storstad som Malmö med många köpare som kommer från annan ort krävs det en mäklare som har stenkoll på staden och som kan beskriva varje områdes service- och restaurangutbud, bussförbindelser, gångavstånd till city etc. Min långa erfarenhet i kombination med mina många år som Malmö-bo gör att jag kan varje område som min egen bakficka, oavsett om det rör sig om Borgmästaregården, Södertorp, Hyllie eller Rörsjöstaden.

Hur marknadsför Henrik sina bostadsförsäljningar?

MOHV är ett modernt mäklarföretag med fokus på kundnytta genom flexibla lösningar. Vi är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Kontakta mig så tar vi tillsammans fram det upplägg som fungerar bäst för just dig och din bostad. För oss är nöjda kunder det viktigaste vi har, och därför är vi extra stolta över att 95% av våra kunder kan tänka sig att rekommendera oss.. Välkommen att bli en av dem du också!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-19.

HENRIK SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
  • Burlöv
  • Malmö
  • Vellinge
HENRIK ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Henrik Karlsson har 10 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Henrik till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Henrik

HENRIK JOBBAR PÅ

Är du Henrik Karlsson?
Logga in och redigera din presentation här.