Helena Möller, Mäklare på Bjurfors Malmö City

Helena Möller Mäklare på Bjurfors

Helena Möller, Mäklare på Bjurfors Malmö City
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Helena?

Med mina rötter i Hälsingland, har jag arbetat som fastighetsmäklare sedan 2010. Jag har även lång erfarenhet inom företagande, försäljning och förhandling.

Vad skiljer Helena från andra mäklare?

Med mitt glada sinne och känsla för struktur genomför jag lyckade bostadsaffärer i Malmö City. Många nöjda säljare och köpare kan intyga att jag är en skicklig och rutinerad mäklare som vet vad som krävs för att nå höga resultat.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Det är en fantastisk marknad i Malmö och bostäderna i parkernas stad håller hög klass och är väldigt tilltalade även för kunder som kommer utifrån.

Hur marknadsför Helena sina bostadsförsäljningar?

När du letar efter ny bostad hittar du information om våra bostäder på internet, i dagspress, i lokalpress och i vissa fall direkt i brevlådan eller via olika tidningsmagasin. Vi på Bjurfors marknadsför våra bostäder till salu efter en noggrant strukturerad och bred marknadsföringsplan. Är du registrerad i vårt köparregister Boagenten har du dessutom chans att få exklusiv förhandsinformation om intressanta visningar och bostäder till salu redan innan bostaden annonseras publikt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-02.

HELENA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Helena Möller har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Helena till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Helena

HELENA JOBBAR PÅ

Är du Helena Möller?
Logga in och redigera din presentation här.