Jennie Svensson, Mäklare på MOHV Göteborg

Jennie
Svensson
Mäklare på MOHV

5 av 5 i betyg

Om Jennie Svensson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jennie?

Jag har varit registrerad fastighetsmäklare sedan 2013. Från och med 2019 är jag franchisetagare och driver MOHV på Hisingen/Torslanda. Jag säljer både villor och bostadsrätter och träffar dagligen människor som letar efter sitt nya drömboende. Därför vet jag vad köparna söker och hur vi gemensamt kan nå bäst resultat vid försäljning av just din bostad. Det är viktigt för mig att förvalta det förtroendet jag får av mina kunder och jag känner stort ansvar i varje affär.

Du kan vara säker på att de potentiella köparna till din bostad får ett proffsigt bemötande då jag alltid är påläst, affärsmässig och tar mig tid att lyssna. Sist men inte minst så tycker jag att det är otroligt roligt med sälj och att få träffa nya människor, jag har därför ett engagemang utöver det vanliga!

Vad skiljer Jennie Svensson från andra mäklare?

Jag har många års erfarenhet av försäljning och mäklarbranschen. Jag är oerhört lyhörd och anser mig själv vara en bra människokännare. Detta har jag stor nytta av i mitt dagliga arbete som mäklare. Innan jag blev mäklare jobbade jag inom bank, försäkring och försäljning vilket har varit en stadig grund till allt jag gör som mäklare idag. Dessutom har jag och vi på MOHV mycket hjärta i det vi gör.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Eftersom jag arbetat i området i många år så känner jag till alla fördelar. Jag har god lokalkännedom och vet vilka spekulanter som är intresserade av olika lägenheter. Efterfrågan är fortsatt stor på både bostadsrätter och villor. Jag vet också hur man "skruvar" till försäljningen på bästa sätt beroende på vilka förutsättningar du som säljare har.

Hur marknadsför Jennie sina bostadsförsäljningar?

Som ett medelstort bolag har vi möjlighet att anpassa marknadsföringen efter behov.
Vi syns så klart på vår hemsida, på Hemnet och i sociala medier. Utöver det skräddarsyr vi för att just din bostadsannons ska få bästa möjliga exponering.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-05-11.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Jennie säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Jennie erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Jennie Svensson
är mäklare på

Är du Jennie Svensson?
Logga in och redigera din presentation här.