Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Jacob Edman, Mäklare på MOHV
Toppmäklare

Jacob
Edman
Mäklare på MOHV

5 av 5 i betyg

Om Jacob Edman

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jacob?

Jag har en lång erfarenhet som fastighetsmäklare och en stor vilja att hela tiden utvecklas och bli bättre. Jag tycker att det är viktigt att mina kunder känner förtroende och får bästa möjliga service. Min kunskap och driv är värdefull då den bidrar till säkrare köparspekulanter som får tydlig information och en bra service. Om Köparspekulanterna känner sig trygga i processen och får svar på de frågor som kan uppstå så är de också mer benägna att gå vidare med din bostad och vara med i en budgivning vilket ger ett högre slutpris.

Vad skiljer Jacob Edman från andra mäklare?

Jag har en lokal förankring, lång erfarenhet och stor kunskap. Jag jobbar med mina visningar på ett unikt sätt vilket sticker ut från en vanlig visning. Detta gör att mina kunder upplever en tydlig struktur och ett bättre informationsflöde. Om köparspekulanterna känner en ökad trygghet i processen så är de också mer benägna att lägga bud vilket leder till ett högre slutpris. Med mig får du en verkligt engagerad mäklare. Du kan alltid nå mig, 7 dagar i veckan, och du kommer alltid veta vad som händer och vad som är nästa steg. Jag kommer göra mitt yttersta för att du ska bli nöjd och kommer inte ge mig förrän vi har fått riktigt bra betalt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat som fastighetsmäklare i Lund i över 10 år känner jag till stadens alla fördelar och vad både köpare och säljare vill ha. Jag vet hur nära det är till alla skolor, caféer, promenadstråk, matbutiker och busstationer. Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar in sig till dem.
Bostadspriserna i Lund har de senaste åren stigit ganska ordentligt och efterfrågan är fortsatt väldigt stor. När finanskrisen kom 2008 var Lund en av de städerna som stod emot bäst och återhämtade sig även bland de snabbaste när priserna började vända uppåt. Tack vara Lunds universitet, det nya forskningsområdet ESS (med många nya jobb) och ett väldigt gynnsamt företags- och innovationsklimat så är bostadsmarknaden i Lund väldigt stabil. Min bedömning är att Lund kommer kunna klara en framtida finanskris bättre än genomsnittet om konjunkturen skulle svänga nedåt. Därför är Lund troligtvis en av de bästa städerna i landet om du vill investera i en bostad.

Hur marknadsför Jacob sina bostadsförsäljningar?

Allt och överallt kan man säga. Själva bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida (www.mohv.se), hemnet, hittahem och exponeras även för bostadssäljare på Mäklarofferter (bostadssäljare är ju kommande köpare). Utöver marknadsföring på alla sökbara sidor så annonserar vi även genom facebook och instagram med hjälp av en särskild algoritm efter ett samarbete med företaget adfenix. Vi kan därigenom välja ut särksilda kundgrupper som passar bäst för din bostad oavsett var i landet de befinner sig. Genom att lokalisera spekulanter utifrån speciella önskemål, kriterier och beteende på nätet blir våra annonser blir mer träffsäkra och på så vis hittar de bästa köparna för din bostad. Den marknadsförningen kompletteras även med en lokal marknadsföring i området där vi skickar ut reklam till dina närmaste grannar både tryckt reklam och digitalt genom facebook och instagram. Genom att marknadsföra din bostad till folk som inte söker aktivt på en sök sida i första hand så ökar alltså möjligheten att fånga upp sk "passiva spekulanter". med det menas spekulanter som inte letar aktivt bostad men som ändå kan tänka sig att flytta. Då ökar möjligheten att det kommer fler sällskap på en visning och således bättre förutsättningar till en bra budgivning och högt slutpris. Jag jobbar även effektivt med vårt spekulantregister och kunder från tidigare försäljningar. Givetvis trycker vi upp exklusiva prospekt samt portskyltar till alla våra försäljningar.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-04-19.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Jacob säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Jacob erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
JACOBS prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Jacob Edman
är mäklare på

Är du Jacob Edman?
Logga in och redigera din presentation här.