MäklarOfferter

Frida Mårtensson

Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Frida Mårtensson
Svensk Fastighetsförmedling

När du står inför ett bostadsbyte är det flera faktorer som är avgörande beroende vilken situation du är i, vem du är som person och vad som är viktigt för dig. Oavsett om du värdesätter ett högt slutpris, en smidig affär eller närhet till mäklaren, finns jag här för dig. På Svensk Fastighetsförmedling vill vi alltid leverera rätt känsla och vad som är rätt känsla för dig kan skilja sig åt från andra. För att kunna leverera det kundlöftet krävs en stor portion engagemang, lyhördhet och tillgänglighet. Som din personliga mäklare strävar jag alltid efter att ge dig rätt känsla genom hela din bostadsaffär, oavsett om du ska sälja, köpa eller behöver rådgivning.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Begär offertPil
Frida säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har studerat i fyra år och har en kandidat i ekonomi samt en påbyggnadsutbildning för fastighetsmäklare. Min praktiktid har jag gjort på två olika mäklarbyråer för att få en ordentlig insyn i mäklaryrket. I grunden är jag hästtjej och har elitsatsat inom hästhoppning. Från det att jag var sex år till och med 20 års ålder har jag haft 17st egna hästar och tävlat runt om i Europa. Vid sidan av min ridsportskarriär parerade jag skola, jobb och privatliv. Jag kan med andra ord hantera många saker samtidigt, är van vid ansvarstagande och har en riktig vinnarskalle

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Svensk Fastighetsförmedling har ett av marknadens största kundregister och en hemsida med över 750 000 besökare i veckan. Därför är vår hemsida en av våra främsta marknadsföringskanaler. På vår hemsida arbetar vi med ett brett spekulantregister och matchar alltid befintliga kunder till nya bostäder. Ungefär 40% av affärerna vi gör är genom vår egna hemsida och spekulantregister. Utöver det har vi effektiv marknadsföring i sociala och digitala kanaler som exempelvis Hemnet m.fl, Facebook och Instagram.

För att varje bostad ska få den bästa presentationen arbetar vi med de skickligaste fotograferna, noggrant upprättade objektsbeskrivningar och professionella visningar. Som säljare har du möjlighet att påverka med egna tankar och idéer genom hela processen.

Rekommendationer (0)

Frida har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Frida som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Frida Mårtensson

Frida jobbar som mäklare i Malmö.

Objekttyper

Frida förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Frida erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratis

Börja härPil

Kontakta Frida

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Frida

Frida Mårtensson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Stjärna4/5
Svensk Fastighetsförmedling MalmöBeringsgatan 2, 211 18 MalmöBrev sf.malmo@svenskfast.seTelefon 040 - 630 77 00