MäklarOfferter

Properties & Partners Fastighetsmäklare

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra Properties & Partners Fastighetsmäklares samtliga 31 mäklare och 17 kontor.

Properties & Partners Fastighetsmäklare
BetygStjärna4,8/5
Kontor17
Mäklare31

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Properties & Partners Fastighetsmäklare, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas till relevanta mäklare på Properties & Partners Fastighetsmäklare samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Properties & Partners Fastighetsmäklare - alla mäklare och kontor

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var Properties & Partners Fastighetsmäklares samtliga kontor ligger.

Om Properties & Partners Fastighetsmäklare

Properties & Partners är en mäklarbyrå som grundades 2019 med en vision att starta en modern mäklarfirma som ligger i framkant och som fokuserar på en stilren profil och ett stort engagemang. Sedan starten har Properties & Partners vuxit och finns idag med mäklarkontor i Finspång, Helsingborg, Norrköping, Stockholm, Söderköping, Västerås och Umeå.

Framgångsrik affärsidé

Hur vill du profilera din bostad? Ja, den frågan är helt enkelt Properties & Partners slogan. Mäklarföretagets försäljningsmetod går ut på att paketera objekten på bästa sätt efter de förutsättningar och önskemål som finns. Properties & Partners visar stor lyhördhet inför kunden och profilerar objektet efter kundens behov och önskningar. På Properties & Partners arbetar pålästa och engagerade mäklare med kunskap och erfarenhet från olika typer av försäljningar, allt från bostadsrätter, villor och fritidshus till kommersiella fastigheter och lokaler.

En försäljningsprocess börjar med en kostnadsfri värdering. Vid detta tillfälle kan även mäklaren från Properties & Partners ge säljaren tips på enkla och snabba åtgärder som kan höja bostadens värde och skapa en inbjudande atmosfär inför fotograferingen och visningen. Bostaden marknadsförs sedan på många olika sätt för att locka många spekulanter till visningarna. På visningen eller visningarna finns mäklaren på plats för att kunna svara på spekulanternas frågor och funderingar. Efter visningstillfället tar mäklaren kontakt med de spekulanter som visat intresse för bostaden och sedan börjar budgivningen. Under hela försäljningsprocessen håller mäklaren kontakt med säljaren för att informera om vad som händer och vilka bud som kommit. Mäklaren på Properties & Partners hjälper naturligtvis också till med kontraktsskrivningen och överlämnandet.

Marknadsföring med Properties & Partners

Genom att exponera varje bostad på ett unikt sätt sticker marknadsföringen ut och lockar många spekulanter till visningarna. Det gäller att ge varje bostad rätt förutsättningar för att lyckas med en bra försäljning och sälja bostaden till rätt pris. Detta gör mäklare och övrig personal på Properties & Partners genom att arbeta med flera olika marknadsföringskanaler och med tryckta och digitala annonser. Alla bostäder presenteras med riktigt fina bilder och exklusiva prospekt.

Kontakta Properties & Partners för en fri värdering

Properties & Partners erbjuder en kostnadsfri muntlig värdering av bostäder. Värderingen kan antingen göras digitalt eller på plats. En skriftlig värdering, en så kallad bankvärdering, kan erhållas mot en ersättning. Ta kontakt med Properties & Partners så berättar gärna deras mäklare mer om hur en värdering går till.

Duktiga mäklare sökes

Är du mäklare och vill arbeta på en modern och inspirerande mäklarfirma är du alltid välkommen att kontakta Properties & Partners. Det finns möjligheter till provisionsbaserade anställningar men det finns också möjlighet att driva en mäklarverksamhet via Properties & Partners franchisekoncept. Med ett nyckelfärdigt och komplett koncept är det enkelt att starta och driva en framgångsrik mäklarbyrå.

Sälja bostad? Hitta & jämför mäklare
Hitta mäklareSälja bostad? Hitta & jämför mäklare

MäklarOfferter är Sveriges största jämförelsetjänst för bostadssäljare. Vi hjälper dig att kostnadsfritt jämföra och hitta den bästa mäklaren för din bostadsförsäljning.

Jämför mäklarePil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare