Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarringen Vaxholm

Mäklarringen Vaxholm

5 av 5 i betyg
Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Har du funderingar på att köpa bostad?
Då kan du vända dig till oss, din fastighetsmäklare i Vaxholm!

Med bra lokalkännedom kan våra mäklareMäklarringen i Vaxholm tillgodose alla dina behov, vare sig det gäller förbindelser, närområden eller skolor. Ska du sälja bostad får du din bostad värderad hos oss och vi sammanställer all fakta som behövs.

Våra mäklare i Vaxholm har god kännedom om detta skärgårdsparadis. Vaxholm är känd som huvudstaden i Stockholms skärgård. Här ligger Vaxholms kastell, den vackra fästningen med anor från 1500-talet, och ett stenkast därifrån den populära gästhamnen. Hamnen är öppen året runt och lockar med kaféer, restauranger, sjöbodar och lokala marknader.

Vi lyfter fram din bostad på ett attraktivt sätt

Kontakta oss på Mäklarringen Vaxholm så berättar vi gärna mer om våra tjänster som lyfter fram din bostad på ett attraktivt sätt. Vi erbjuder ett heltäckande servicepaket där vi förenklar för dig genom att ta hand om din försäljning. Det kan röra sig om allt från flyttstädning och flytthjälp till finansiering och besiktning.

Låt oss skräddarsy din försäljning på bästa sätt – vi vill vara din lokala mäklare.

Välkommen att prata bostäder i Vaxholm med oss!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarringen Vaxholm
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Filip Gröholt mäklare
Filip Gröholt

Mig ska ni anlita om ni vill ha det absolut högsta slutpriset och vara 100% nöjda med er försäljning. Jag lämnar ingenting åt slumpen och kommer driva på tills det att vi har nått det absolut högsta...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Filip Gröholt
Alf Jonsson mäklare
Alf Jonsson

Erfaren mäklare som är känd för mitt engagemang och höga tillgänglighet, hamnar i topp i genomförda kundundersökningar.

Mäklare Alf Jonsson
Georg Kanegärd mäklare
Georg Kanegärd

Jag är uppvuxen i Täby, bosatt på Resarö i Vaxholm och har aktivt förmedlat bostäder över hela Norrort sedan 1994. Min lokalkännedom är mycket stor och mitt kontaktnät utbrett. I dag äger jag Mäklarringen Vaxholm, Täby & Österåker där jag är verksam. Jag är även delägare i Mäklarringen Kungsholmen, Haninge och Danderyd. Kunder beskriver mig som inlyssnande, väl förberedd och målinriktad. Jag...

Mäklare Georg Kanegärd
Carina Rosendahl mäklare
Carina Rosendahl

Jag heter Carina Rosendahl och är bosatt på Resarö. Jag har arbetat som mäklarassistent från år 2000 och verksam mäklare från år 2003. Jag förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus. Med min bakgrund i kommunen har jag stor områdeskunskap och kan svara på det mesta när det gäller viktiga frågor kring barnomsorg, kommunikationer och hockyhallar m.m som kan vara viktiga frågor.

Mäklare Carina Rosendahl

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Vaxholm.

Mäklarringen Vaxholm
Näsbydalsgången 19A
18331 Täby

vaxholm@maklarringen.se

08-541 790 20

Är du kontorschef på Mäklarringen Vaxholm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.