Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarringen Falun & Borlänge

Mäklarringen Falun & Borlänge

4,6 av 5 i betyg
Mäklarringen Falun & Borlänge

Välkommen till Mäklarringen!

Vi förmedlar villor, fritidshus, gårdar och bostadsrätter i stora delar av Dalarna och erbjuder dig ett heltäckande koncept.

Som säljare hjälper jag dig med värdering, annonsering, stylingtips, professionell fotografering, budgivning och rådgivning vid försäljningen. Som köpare hjälper jag dig bland annat med kontakterna på banker, försäkringsbolag och besiktningsföretag. När du ska sälja eller köpa en bostad får du professionell hjälp under hela vägen av affärens genomförande.

Trygghet, tillgänglighet och kvalitet

För mig som mäklare är det viktigt att du känner dig trygg. Att finnas tillgänglig, sträva efter en hög kvalitet och leverera resultat är självklarheter för mig. Jag skräddarsyr varje försäljning genom att tillsammans med dig och erfarna fotografer utarbeta ett stilsäkert och säljande material inför din försäljning.

Välkommen att höra av dig till mig på Mäklarringen så berättar jag hur jag på bästa sätt kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarringen Falun & Borlänge
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Linn Jadehov mäklare
Linn Jadehov

Mina främsta egenskaper är att jag är väldigt engagerad, resultatinriktad och har förmåga att skapa trygghet och förtroende för såväl säljare som köpare. Min ambition med varje försäljning är att du...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Linn Jadehov

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Borlänge och mäklare i Falun.

Mäklarringen Falun & Borlänge
Åsgatan 1B
79131 Falun

falun@maklarringen.se

0243-31 02 00

Är du kontorschef på Mäklarringen Falun & Borlänge?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.