Roger Engblom, Mäklare på Mäklarringen Haninge

Roger
Engblom
Mäklare på Mäklarringen

Om Roger Engblom

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Roger?

Utsedd av Hemnet till Haninges mest trovärdiga mäklare 2018 och bäst betyg av kunderna 2018. Det säger en del om hur jag arbetar - 100% kundnöjdhet är målet. Med mitt breda kontaktnät når jag flest kunder och jag gör allt för att du ska få bäst betalt för din bostad!

Vad skiljer Roger Engblom från andra mäklare?

Jag blev utsedd av Hemnet till årets mest trovärdiga mäklare i Haninge 2018 samt den mäklare som fått bäst betyg av kunderna 2018. Varje kund är unik och jag är alltid mån om att ta hand om mina kunder, det är därför så många återkommer till mig år efter år. Jag har ett stort driv samt lång erfarenhet av bostadsbranschen och besitter därför mycket kunskap - detta ger en trygghet i varje bostadsaffär!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Eftersom jag både bor och jobbar i kommunen har jag stor lokal förankring, jag både känner mycket folk och vet vad de kan göra på fritiden, vilka skolor som är bra och vilka fotbollslag som finns... Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur jag ska rikta mig till dem.
Haninge med omnejd är en fantastisk kommun att bo och leva i med fina barnvänliga områden och härlig natur med skog, äng och hav. På senare år har bostadsbyggandet kommit igång på allvar och Haninge är en av de kommuner där det byggs allra mest. En framtidskommun helt enkelt!

Hur marknadsför Roger sina bostadsförsäljningar?

För mig som mäklare är det viktigt att du som säljare är nöjd med presentationen av din bostad, därför är jag noga med vilken fotograf jag samarbetar med och hur jag skriver beskrivningen av din bostad. Givetvis får du som säljare alltid godkänna presentationen i sin helhet innan vi påbörjar marknadsföringen. Vi tar alltid fram en professionell planritning av din bostad och är noga med detaljerna. Matchning mot spekulantregistret är en självklarhet. Vi arbetar aktivt med annonsering genom sponsrade länkar på sociala medier (Facebook, Instagram), vår hemsida www.maklarringen.se och Hemnet. Vi har även möjlighet som tillval att annonsera i lokaltidning, Aftonbladet app mm.
Vi skräddarsyr vår mäklartjänst efter dina önskemål!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-08-25.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Roger säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Haninge
 • Nynäshamn
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Roger erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Roger Engblom
är mäklare på

Är du Roger Engblom?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis