Frances Rose, Mäklare på Mäklarringen Haninge

Frances
Rose
Mäklare på Mäklarringen

5 av 5 i betyg
Visa Frances rekommendationer

Om Frances Rose

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Frances?

Jag är kunnig, driven och mån om mina kunder. Den främsta anledningen till att anlita mig är även min höga kundnöjdhet med många återkommande kunder samt min långa erfarenhet av bostadsförsäljningar främst i Haninge kommun med omnejd där jag har arbetat sedan 1998.

Vad skiljer Frances Rose från andra mäklare?

Det som skiljer mig åt från andra mäklare är mitt stora engagemang i varje bostadsaffär, att jag finns tillgänglig och återkommer snabbt samt hur jag arbetar för att få ut bästa möjliga pris för din bostad. Mina kunder har bl a sagt att jag är lätt att tycka om, lätt att känna förtroende för och är kunnig. Rekommendation från en tidigare kund: "Mycket kompetent och engagerad utöver det vanliga. Gör det "lilla extra" för att du som kund ska känna dig trygg och nöjd genom hela processen. Mycket professionell och rekommenderas varmt!"

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Eftersom jag har arbetat länge i Haninge kommun och är jag väl bekant med alla områden, bussar, skolor mm och är bra på att hitta köpare och guida dem rätt så att de känner sig trygga med sitt bostadsköp..
Haninge med omnejd är en fantastisk kommun att bo och leva i med fina barnvänliga områden och härlig natur med skog, äng och hav. På senare år har bostadsbyggandet kommit igång på allvar och Haninge är en av de kommuner där det byggs allra mest. En framtidskommun helt enkelt!

Hur marknadsför Frances sina bostadsförsäljningar?

För mig som mäklare är det viktigt att du som säljare är nöjd med presentationen av din bostad, därför är jag noga med vilken fotograf jag samarbetar med och hur jag skriver beskrivningen av din bostad. Givetvis får du som säljare alltid godkänna presentationen i sin helhet innan vi påbörjar marknadsföringen. Vi tar alltid fram en professionell planritning av din bostad och är noga med detaljerna. Matchning mot spekulantregistret är en självklarhet. Vi arbetar aktivt med annonsering genom sponsrade länkar på sociala medier (Facebook, Instagram), vår hemsida www.maklarringen.se, Hemnet m.fl. Vi har även möjlighet som tillval att annonsera i lokaltidning, Aftonbladet app mm.
Vi skräddarsyr vår mäklartjänst efter dina önskemål!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-23.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Frances säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Haninge
 • Nynäshamn
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Frances erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Frances Rose
är mäklare på

Är du Frances Rose?
Logga in och redigera din presentation här.