Leonardo Guevara, Mäklare på Mäklarringen Järfälla
Toppmäklare

Leonardo
Guevara
Mäklare på Mäklarringen

5 av 5 i betyg
Visa Leonardos rekommendationer

Om Leonardo Guevara

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Leonardo?

Den främsta anledningen till att ni ska anlita mig är att jag ger er ett heltäckande koncept. Jag är med hela vägen från den kostnadsfria värderingen till uppdragsavtal, besiktningar, fotograferingar, visningar, kontrakt och tillträde. Jag vill att du som kund ska känna dig trygg med att anlita mig som mäklare. Jag finns tillgänglig genom hela försäljningsprocessen och hjälper er gärna med bankkontakter, försäkringsbolag, flyttfirmor och städbolag.

Vad skiljer Leonardo Guevara från andra mäklare?

Jag skräddarsyr varje försäljning efter era önskemål och behov och jag gör alltid mitt yttersta för att överträffa era förväntningar. Jag vill erbjuda en tjänst som är bättre än mina konkurrenters och jag strävar alltid efter att utvecklas, förbättra mig och lära mig. Jag jobbar hårt och ger aldrig upp. Min ambition är att erbjuda en trygg försäljning till ett bra slutpris.

En annan detalj som utskiljer oss på Mäklarringen Järfälla från mängden är att vi alltid är två pålästa mäklare på plats på visningarna. Detta för att ge spekulanterna tid att få svar på sina frågor men även tid för oss att sälja in er bostad.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är uppväxt i Järfälla och är inne på mitt tionde år som mäklare och har därmed god lokalkännedom. Jag vet var närmsta förskola, grönområde, badplats, idrottsanläggning och ICA-butik ligger i förhållande till din bostad. Jag vet vilka vägar du ska köra samt hur du enklast tar dig från punkt A till punkt B med kollektivtrafiken. Att Järfälla är en fantastisk kommun att bo i råder det inga tvivel om. Och att vi på Mäklarringen Järfälla växer så det knakar och dessutom är Järfällas snabbast växande mäklare skvallrar om goda framtidsutsikter.

Hur marknadsför Leonardo sina bostadsförsäljningar?

Alla våra försäljningar annonseras på vår egen hemsida https://www.maklarringen.se/jarfalla, på vår Instagram, på vår Facebook-sida, i lokaltidningen Järfälla tidning samt självklart även på Hemnet. Vi fotograferar samtliga bilder med en professionell fotograf och erbjuder en mini-styling vid foto. Utöver detta tar vi även fram material så som objektsbeskrivningar och portlappar till visningarna. Vi gör allt för exponera er försäljning i så stor utsträckning som möjligt så att rätt köpare ska få upp intresset för just er bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-02.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Leonardo säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Håbo
 • Järfälla
 • Upplands-Bro
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Leonardo erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Leonardo Guevara
är mäklare på

Är du Leonardo Guevara?
Logga in och redigera din presentation här.