Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarringen Järfälla

Mäklarringen Järfälla

4,7 av 5 i betyg
Mäklarringen Järfälla

Varmt välkommen till oss på Mäklarringen Järfälla! Vi växer så det knakar och vi är stolta över att kunna titulera oss som Järfällas snabbast växande mäklare. En stor del av vår framgångssaga är våra nöjda kunder och vi skräddarsyr varje försäljning efter kundens önskemål.

Våra mäklare har en lång erfarenhet, bred fackkunskap och framför allt en mycket god lokalkännedom. Vi har goda kunskaper om de speciella villkor och omständigheter som påverkar bomarknaden i Järfälla vilket hjälper dig som kund hos oss att få ut ett bra pris för din bostad.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarringen Järfälla
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Leonardo Guevara mäklare
Leonardo Guevara

Den främsta anledningen till att ni ska anlita mig är att jag ger er ett heltäckande koncept. Jag är med hela vägen från den kostnadsfria värderingen till uppdragsavtal, besiktningar,...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Leonardo Guevara
Karolina Asplind mäklare
Karolina Asplind

Den främsta anledningen till att ni ska anlita mig är att jag ger er ett heltäckande koncept. Jag är med hela vägen från den kostnadsfria värderingen till uppdragsavtal, besiktningar, fotograferingar, visningar, kontrakt och tillträde. Jag vill att du som kund ska känna dig trygg med att anlita mig som mäklare. Jag finns tillgänglig genom hela försäljningsprocessen och hjälper er gärna med...

Mäklare Karolina Asplind
Mäklarbild saknas
Malin Heinerborg

Malin Heinerborg är mäklare på Mäklarringen och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Järfälla, Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Kallhäll och Viksjö.

Mäklare Malin Heinerborg
Mäklarbild saknas
Camilla Lindqvist

Camilla Lindqvist är mäklare på Mäklarringen och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Järfälla, Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Kallhäll och Viksjö.

Mäklare Camilla Lindqvist
Mäklarbild saknas
Tina Eriksson

Tina Eriksson är mäklare på Mäklarringen och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Järfälla, Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Kallhäll och Viksjö.

Mäklare Tina Eriksson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Järfälla.

Mäklarringen Järfälla
Skälbyvägen 23
17564 Järfälla

jarfalla@maklarringen.se

08-580 335 00

Är du kontorschef på Mäklarringen Järfälla?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.