Paulo Orantes, Mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling

Paulo
Orantes
Mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg

Om Paulo Orantes

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Paulo?

Att byta bostad är en av livets största affärer, och med noggrannhet, tillgänglighet och engagemang blir det min uppgift att göra det till ditt livs bästa affär. Jag är fullt övertygad om att nyckeln till en lyckad bostadsaffär är att jag i egenskap av er mäklare verkligen lyssnar på alla parters behov och önskemål och utifrån detta syr ihop affären!

Vad skiljer Paulo Orantes från andra mäklare?

Jag skapar en trygghet genom att leda alla parter genom processen, lämnar inga frågor obesvarade och inget åt slumpen. Jag arbetar utefter att ständigt överträffa mina kunders förväntningar genom att alltid prestera på topp och erbjuda en hög service-och kunskapsnivå, och med hjälp av marknadens absolut bästa mäklartjänst lovar jag att leverera detta.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat alla år i Malmö och dessutom är uppvuxen i Burlövs Kommun precis utanför staden kan jag lugnt säga att jag är en indoktrinerad Malmöit och känner till varenda gata och hörn. Jag vet vad staden och regionen har att erbjuda och vad båda säljare och köpare vill ha.

Bostadsmarknaden i Malmö är otroligt intressant och fortsätter vara en norra Europas mest expansiva marknader. Efterfrågan på bostäder i form av både villor och bostadsrätter fortsätter vara stort och kommer med största sannolikhet hålla i sig i några år framåt.

Hur marknadsför Paulo sina bostadsförsäljningar?

Idag flyttar 70% inom samma område och 72% hittar sina bostäder via digitala kanaler, vilket gör att traditionell marknadsföring via Hemnet, vår egna hemsida, Hittahem osv är en självklarhet.
Utöver det är den lokala riktade marknadsföringen väsentlig i form av utskick, skyltning samt matchning mot mitt spekulantregister.

Bostäderna visas upp på bästa genom bilder tagna av våra inhouse fotografer, vilket gör att vi kan kvalitetssäkra hela processen.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-11-16.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Paulo säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Paulo erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Paulo Orantes
är mäklare på

Är du Paulo Orantes?
Logga in och redigera din presentation här.