Ek & Co Fastighetsförmedling

Ek & Co Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Ek & Co Fastighetsförmedling

ENGAGEMANG, VÄRME, TRYGGHET OCH ERFARENHET ÄR VÅRA LEDSTJÄRNOR – I ALLT VI GÖR

Det kanske kan låta en smula högtravande, men för oss på Ek&Co Fastighetsförmedling är varje bostadsförsäljning ett unikt hantverk.
Att sälja och köpa ett boende är trots allt inte vilken affär som helst.

Det är därför ord som engagemang, värme, trygghet och erfarenhet är våra ledstjärnor – i allt vi gör.

När kontraktet är påskrivet vill du veta att din mäklare har gjort precis allt för att skapa en så bra försäljning och upplevelse som möjligt. För både säljare och köpare. Vi är övertygade om att vägen dit stavas personliga möten och hög service, från start till mål. Det är därför vi alltid gör det lilla extra i varje affär.

Med 17 års erfarenhet av bostadsförsäljningar i innerstan, och Östermalm i synnerhet, har Ek&Co Fastighetsförmedling ett brett kontaktnät och en unik kunskap om vår marknad. Faktum är att vi nog varit inne i nästan varenda port på Östermalm, vi vet vilka fastigheter som är stambytta och vilka föreningar som har en god ekonomi.

Det är sådan kunskap som kommer på köpet när man anlitar oss.

NÄR ANDRA AKTÖRER VÄLJER STORDRIFT OCH FOKUS PÅ MÅNGA AFFÄRER, GÅR VI ÅT ANDRA HÅLLET

Vi tror nämligen inte att genuint engagemang och hjärta gifter sig särskilt väl med stora volymer. I en tid då allt ska gå så snabbt som möjligt, väljer vi en annan väg. En där det fortfarande finns plats för hjärta, magkänsla och tillit.

Vår expertis är försäljning av allt från mindre lägenheter till större våningar och vi är idag verksamma i hela innerstan.

Dessutom erbjuder vi kontakter till home styling av högsta klass, vi rekommenderar gärna bra flyttfirmor och vilka hantverkare man kan anlita vid ombyggnationer. Och på vårt fina kontor på Kommendörsgatan 20 B är dörren alltid öppen och espressomaskinen redo. Kom in och prata bostäder, inredning eller vad du känner för. Vi brinner för att vara en hjälpande hand på vägen mot ditt livs största affär – oavsett om det är idag, i morgon eller nästa år.

Ek & Co Fastighetsförmedling
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Anita Ek mäklare
Anita Ek

Erfarenhet av att sälja våningar på Östermalm: 19 år. Östermalm´s bäst säljande kvinnliga mäklare år 2015. - Det roligaste i mitt yrke är när man kan hitta lösningar som kunden kanske inte tänkt på själv. Det handlar mycket om att kunna inspirera och visa på möjligheterna i en våning. Jag är en väldigt säljorienterad mäklare och arbetar mycket aktivt på mina visningar. Det gäller att alltid...

Mäklare Anita Ek
Calle Degefors mäklare
Calle Degefors

Jag är förtroendeingivande, noggrann och engagerad som person och i mitt arbete. Jag är resultatinriktad och strävar alltid efter att ge det där lilla extra för att få ut ett så högt slutpris som möjligt på de objekt jag förmedlar.

Mäklare Calle Degefors
Thomas Bergstedt mäklare
Thomas Bergstedt

Nöjda kunder är det som driver mig i mitt jobb som fastighetsmäklare. Att vara tillgänglig och att återkoppla till både säljare och spekulanter, är något jag anser vara av största vikt för en lyckad försäljning. Varje affär är unik och en liten 1:a är lika rolig att sälja som en stor vindsvåning eller hus.

Mäklare Thomas Bergstedt

Ek & Co Fastighetsförmedling
Kommendörsgatan 20B
114 48 Stockholm

info@ekfast.se

08 - 618 81 11

ekfast.se

Är du kontorschef på Ek & Co Fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis