MäklarOfferter
Anita Ek
BetygStjärna4,5/5
Ek & Co Fastighetsförmedling

Erfarenhet av att sälja våningar på Östermalm: 19 år. Östermalm´s bäst säljande kvinnliga mäklare år 2015.

- Det roligaste i mitt yrke är när man kan hitta lösningar som kunden kanske inte tänkt på själv. Det handlar mycket om att kunna inspirera och visa på möjligheterna i en våning. Jag är en väldigt säljorienterad mäklare och arbetar mycket aktivt på mina visningar. Det gäller att alltid vara väl påläst och dessutom veta när man skall ta ett steg tillbaka så att kunden själv kan ta in alla intryck.

Anita Ek har en gedigen bakgrund och arbetar med både öppna visningar och underhandsförsäljningar.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Anita Ek, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Anita Ek samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Anita säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Vad gör man om man utsetts till Östermalms bästa kvinnliga mäklare, drillats av en nestor i branschen och älskar att göra det bästa av varje affär?
För Anita Ek var svaret givet.
Sommaren 2019 slog hon upp portarna till egna mäklarfirma Ek & Co Fastighetsförmedling, belägen i fina lokaler på Kommendörsgatan 20 B.
”Det kändes som ett naturligt steg. Alla mina år i branschen har gett mig pondus och erfarenhet, vilket mina kunder har glädje av. Man vill ha en mäklare som man kan hålla i handen och känna sig trygg med”, säger Anita Ek.

Hennes karriär som mäklare tog sin början på Lagerlings Fastighetsmäkleri.
Det blev totalt 15 år på den prisvinnande mäklarfirman. Efter Lagerlings följde 2 år på Per Jansson Fastighetsförmedling, innan lusten efter att bygga något eget blev för stor.

För henne står alltid det personliga mötet i centrum. Värme och stort engagemang, tillsammans med trygghet och kunnande, är Anitas ledstjärnor.
”Hos mig är hjärtat med hela tiden. Jag älskar människor, och jag älskar att göra affärer. Jag är bra på att hitta lösningar och behålla lugnet”.

När andra aktörer väljer stordrift och fokus på många affärer, går vi åt andra hållet. Vi tror nämligen inte att genuint engagemang och hjärta gifter sig särskilt väl med stora volymer.
I en tid då allt ska gå så snabbt som möjligt, väljer vi en annan väg. En där det fortfarande finns plats för hjärta, magkänsla och tillit.

Varmt välkommen att besöka oss på Kommendörsgatan 20 B.
Det kan börja med ett samtal och en kopp kaffe. Och kanske sluta med ditt livs affär.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Att förbereda din bostadsaffär är A och O.

På Ek & Co är vi mycket noggranna, eftersom vi vet att förberedelserna påverkar kvalitén i alla delar av försäljningsprocessen. Vi använder oss av professionella fotografer och våra prospekt är väl genomarbetade. Presentationen är det första intrycket och som bekant är det svårt att ändra på. Vill du inför en försäljning ha hjälp av en homestagingkonsult har vi goda kontakter som vi gärna rekommenderar. Vi samlar in och hanterar faktauppgifter om bostaden såsom information från bostadsrättsföreningar, från er samt att ta fram planritningar. Det är också oerhört viktigt med säljande bilder och att presentera din bostad med rätt känsla. Vi strävar efter att återge allt det unika i varje bostad på ett så begripligt och ärligt sätt som möjligt. Vi annonserar på Hemnet.se m.fl. och självklart också på vår egen hemsida, vårt Facebook och Instagram konto. Varje objekt matchas också mot vårt spekulantregister. Du kanske vill sälja utan att annonsera på öppna marknaden? Varje vecka träffar vi många personer som letar bostad. Vi vet var och hur de vill bo, och vi ser till att alla potentiella köpare är förberedda för att kunna köpa ny bostad. Ju mer tid och energi som ägnas åt förarbete, desto bättre kommer processen fortlöpa. Vi vet hur man presenterar din bostad från sin bästa sida!

Rekommendationer (1)

Anita Ek har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 1 omdöme
Carina Å.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Stockholm

Jag fick ett bra intryck av Anita Ek och hon var väldigt engagerad och hjälpsam under hela försäljningsprocessen. Rekommenderar verkligen henne vidare till andra bostadssäljare!

Lämna omdöme

Här mäklar Anita Ek

Anita jobbar som mäklare Östermalm, Södermalm, Kungsholmen, Vasastan, Gärdet, Gamla Stan, Norrmalm, Djurgården, Stadshagen och Norra Djurgården.

Objekttyper

Anita förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt

Arvodestyper

Anita erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Anita

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Anita

Anita Ek är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Ek & Co Fastighetsförmedling
Stjärna4,5/5
Ek & Co FastighetsförmedlingKommendörsgatan 20B, 114 48 StockholmBrev info@ekfast.seTelefon 08 - 618 81 11
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare