Per-Henrik Thurban, Mäklare på HusmanHagberg Malmö

Per-Henrik Thurban Mäklare på HusmanHagberg

Toppmäklare 2018
Per-Henrik Thurban, Mäklare på HusmanHagberg Malmö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Per-Henrik?

Mina kunder beskriver mig som serviceinriktad, engagerad och tydlig, vilket har gett mig många rekommendationer och nya affärer genom åren. Välkommen att bli nöjd du med!

Vad skiljer Per-Henrik från andra mäklare?

Förutom att hjälpa till med försäljningen av din nuvarande bostad på bästa sätt, så ingår alltid vår unika tjänst Köparmäklare Bas kostnadsfritt i vår mäklartjänst.
Tjänsten innehåller:

Detaljkunskap om bostadsmarknaden
Prisrådgivning och förhandlingsrådgivning
Genomgång av köpehandlingar
Råd om vilka kontroller som bör genomföras
Ekonomi- och skatterådgivning
Hjälp med finansieringsalternativ, överbryggningslån och handpenningslån
Praktiska råd och tips

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har jobbat som mäklare i Malmö sedan 2007 och från och med 2015 är jag nu Franchisetagare för HusmanHagberg Malmö. Från vårt kontor som ligger i hjärtat av Malmö på Kronborgsvägen har jag nära till de flesta områdena i Malmö.

Hur marknadsför Per-Henrik sina bostadsförsäljningar?

Genom att ha koll på marknaden och var potentiella kunder befinner sig, väljer vi att visa din bostad på många olika marknadsplatser. På så vis kan vi säkerställa att vi når så många spekulanter som möjligt för att hitta rätt köpare. Nedan presenterar jag det upplägg jag tror är bäst för din försäljning.

Digitala kanaler
Vår hemsida har nästan 600 000 unika besökare varje månad. På webben visas både bostäder till salu och Kommande® försäljningar. Vår webb är en självklar arena för din bostad.

Sociala medier
På Facebook och Instagram visas din bostad för såväl aktiva som passiva spekulanter. Annonsen visas för dem som visat mest intresse för din bostad och för liknande bostäder. Med hjälp av särskilda algoritmer som analyserar sökbeteende på husmanhagberg.se vet vi vilka som är intresserade av vilka bostäder. På så vis blir din annonsering så relevant som möjligt.

Bostadssajter
Vi använder de populäraste sajterna för bostadssök och utvärderar ständigt nya för att erbjuda dig de bästa lösningarna vid varje tillfälle. Din bostadsannons kommer att visas på Hemnet och BoVision.

Kundregister & matchning
Vi har ett omfattande spekulantregister som sträcker sig över hela landet, samtidigt som vi har koll på den lokala marknaden och på spekulanterna som är relevanta för just dig. Genom att vi via mail visar din bostad för olika målgrupper innan den är till salu, när den läggs ut som Kommande® och när sedan är redo att säljas maximerar vi möjligheten att visa din bostad för rätt spekulant vid rätt tillfälle.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-01.

PER-HENRIK ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Per-Henrik Thurban har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Per-Henrik till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Per-Henrik

PER-HENRIK JOBBAR PÅ

Är du Per-Henrik Thurban?
Logga in och redigera din presentation här.