MäklarOfferter
Walat Taha
BetygStjärna5/5
Properties & Partners Fastighetsmäklare

Mitt arbetsperspektiv och vision som fastighetsmäklare går ut på att behaga kunder, i detta avseende är de grundpelarna för framgång. Med ovanstående uppfyllt får både köpare och säljare den assistansen de strävar efter.
För mig personligen handlar framgång om nöjda kunder, en bra affär kan därför aldrig vara utfärdad om inte kunden är nöjd.
Via kundnöjdhet kan jag garantera mig själv om att yrket har utförts professionellt och sedvanligt. Det vill säga, jag strävar enbart efter att överträffa och leverera resultat.

Jag är född och uppvuxen i Uppsala. Tillsammans med mitt stora och breda kontaktnät försöker jag ständigt knyta samman rätt köpare med rätt säljare. Jag har studerat Uppsala och älskar den här staden och vad den representerar, just därför kan jag konstatera att jag inte kommer ha svårt med att genomföra din eventuella bostads affär. Jag förmedlar i sort sätt i alla områden idag och kommer att fortsätta med det, allt ifrån Luthagen, Fålhagen och City men också utanför stan som bl.a Sävja, Stenhagen, Gränby och många andra områden utanför City.

Jag älskar att få jobba med människor och bistå dem med den kompetensen jag har. Du som väljer att anlita mig anlitar inte bara en mäklare, du anlitar en person med höga krav som aldrig lämnar något åt slumpen. Har sedan barnsben alltid beskrivits som hungrig och driven för uppnående av högsta kvalité i allt jag gör, något jag bär på stolt. Därför är detta yrke ett självklart val för mig.

Jag fått flera utmärkelser bland annat som Sverige mest rekommenderade och trovärdiga mäklare. Att bli bäst i betyg är för mig ett kvitto på att jag står för vad jag presenterar.

Enligt mina säljare så är jag den självklara mäklaren om du går i sälj tankar oavsett vart du står i en säljprocess. Om du bara är nyfiken på vilka värde ökande aspekter din planerade renovering på huset ger, till att du ska sälja din lägenhet och har bråttom. Jag är beredd att jobba i alla olika väder och det som är viktigt för dig blir viktigt för mig.

Tveka inte på att höra av dig.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Begär offertPil
Walat säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Mitt första halvår som registrerad fastighetsmäklare blev jag utsedd till Sveriges mest rekommenderade och Trovärdiga mäklare. Det är något jag själv inte kunde ana men med mitt slit och hunger märkte jag fort att ingenting är omöjligt.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför mina objekt via alla tillgängliga digitala kanaler. Utöver det så jobbar jag mycket med sociala medier med tanke på att jag är både född och uppvuxen i Uppsala och det har medfört att mitt kontaktnät är mycket brett.

Rekommendationer (7)

Walat Taha har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 7 omdömen
Michélle K.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Walat ordnade med en bra försäljning, mycket bra mäklare.

Yakob G.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Walat var jättetrevlig, engagerad och informativ. Han var följsam och med hela vägen från start till slut. Rekommenderar starkt!

Anne-Lie F.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Walat höll regelbunden kontakt med oss om hur budgivningen gick. Han kändes angelägen om att göra ett bra jobb. Vi rekommenderar Walat som mäklare!

Lasek R.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Uppsala

Vi blev jättenöjda med Walat och kan absolut rekommendera honom som mäklare. Det märktes att han brydde sig och gjorde sitt bästa under hela försäljningens gång. Det kändes väldigt tryggt. Om vi vi ska sälja i framtiden så kommer vi att välja Walat igen!

Lämna omdöme

Här mäklar Walat Taha

Walat jobbar som mäklare i Uppsala, Enköping, Östhammar, Tierp, Knivsta, Heby och Håbo.

Objekttyper

Walat förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Walat erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Bli matchad med rätt mäklare för just din bostadsförsäljning.

Börja härPil

Kontakta Walat

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Walat

Walat Taha är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Properties & Partners Uppsala
Stjärna5/5
Properties & Partners UppsalaKungsängsvägen 27, 753 23 UppsalaBrev uppsala@propertiespartners.seTelefon 018 - 65 85 00