Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Katja Telenius, mäklare

Katja
Telenius
Mäklare

5 av 5 i betyg

Om Katja Telenius

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Katja?

Låt mig hjälpa dig till ditt livs bästa affär!
Efter att ha jobbat som mäklare i nästan 10 år vet jag vad som krävs för att din bostadsförsäljning ska bli just det – ditt livs bästa affär. Det ställer stora krav på mig som mäklare när det kommer till tillgänglighet, och ni når mig därför på mobilen i princip 24h om dygnet. Ingen fråga är för liten att ställa och det är viktigt att såväl säljare som köpare känner att processen går lugnt och tryggt tillväga. Samtidigt är det viktigt att leverera en hög energinivå och ett stort driv. Att vara flexibel är också mycket viktigt då alla försäljningar är unika och man aldrig vet vad som kan krävas på vägen mot ett högt slutpris. Denna kombination av tillgänglighet, trygghet och flexibilitet med ett enormt driv och en stor glädje för mitt jobb har jag känt är ett vinnande koncept. Idag är jag specialiserad på villaförsäljningar i söderort men då jag har många återkommande kunder säljer jag både lägenheter och villor i hela Storstockholm.

Vad skiljer Katja Telenius från andra mäklare?

Jag lägger stor vikt vid tillgänglighet och transparens. Ni når mig därför i princip dygnet runt, vardag som helg och jag svarar alltid rakt och tryggt på alla frågor. Det finns inga frågor som är för dumma att ställa utan för mig är det viktigt att både säljare och köpare får den information dom behöver för att känna att dom gör en trygg affär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Huddinge är en spännande kommun med ett enormt stort utbud. Det finns helt enkelt något för alla! Området har utvecklats i en rasande fart och har de senaste åren blivit ett av de främsta valen för stockholmarna att bosätta sig i söder om stan.

Hur marknadsför Katja sina bostadsförsäljningar?

Så mycket det bara går! Jag använder alla kanaler man kan tänka sig för att marknadsföra objekten. Något som jag lägger extra stor vikt på och tror är viktigt i dagens moderna samhälle är den digitala marknadsföringen. Därför tycker jag att det är extra viktigt att synas på tex instagram och facebook. vilket jag också ser ger en stor effekt på spridningen och därmed slutpriserna.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-08-03.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Katja säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Katja erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Är du Katja Telenius?
Logga in och redigera din presentation här.