MäklarOfferter

Josef Hallström

Mäklare på BOSTHLM

Josef Hallström
BetygStjärna4/5
BOSTHLM

2006 började jag jobba som mäklare och efter tretton år i branschen är jobbet fortfarande lika roligt. Det beror bland annat på alla möten med människor där jag ofta kommer in när det är dags att ta ett nytt steg i livet. Att få ihop en försäljning med riktigt nöjda köpare och säljare är fortfarande lika roligt som när jag gjorde min första affär. Att jag får se och lära känna snart sagt varenda liten vrå av vår vackra huvudstad är för mig en mycket värdefull bonus.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Josef Hallström, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Josef Hallström samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Josef säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Det är en ganska liten del av Stockholms fastighetsmäklare som har lika lång erfarenhet och som har sålt i lika många olika föreningar, som både har sålt nyproduktion och drivit mäklarkontor. Erfarenhet och kunskap gör skillnad. Det skapar en trygghet genom hela försäljningen, och det borgar för ett bättre slutresultat. Precis som i vilken annan bransch som helst.

BOSTHLM arbetar enbart mäklare med många års erfarenhet av såväl yrket som av Stockholms bostadsmarknad. Mäklare som kan sitt område, som vet vilka frågor och fallgropar som kan uppstå under en försäljning – och som vet hur man hanterar dem på ett sätt som är både korrekt och effektivt.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Till skillnad från många andra så presenterar vi ditt objekt på samtliga bostadsajter.

På BOSTHLM.se presenterar vi samtliga objekt i både HD-format och fullskärmsstorlek. Detta är en förutsättning för att kunna återge ditt objekts färg, skärpa och djup med absolut högsta kvalitet.

På BOSTHLM har vi under många år byggt upp ett aktivt kundregister där vi samlat människor som söker boende i ett visst område, i en viss storlek eller med en viss standard. Det är ett register vi vårdar och underhåller ömt, med tät personlig kontakt, eftersom vi vet att nästa köpare kan finnas bland dem.

Genom strategisk exponering i sociala kanaler som Instagram och Facebook ser vi till att så många spekulanter som möjligt får chansen att upptäcka just ditt objekt.

Rekommendationer (1)

Josef Hallström har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4 / 5Baserat på 2 omdömen
Astrid H.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Stockholm

Josef skötte allt jättebra, trygg och stabil toppmäklare. Jag är jättenöjd.

Stefan J.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Stockholm

Jag var jätte nöjd med Josef som mäklare och han hade en lokal kännedom vilket jag anser vara väldigt viktigt. Rekommenderar!

Lämna omdöme

Här mäklar Josef Hallström

Josef jobbar som mäklare Östermalm, Södermalm, Kungsholmen, Vasastan, Hägersten, Hammarby Sjöstad, Årsta, Älvsjö, Hammarbyhöjden, Farsta m.fl.

Objekttyper

Josef förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Josef erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Josef

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Josef

Josef Hallström är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Bosthlm Fastighetsmäklare Södermalm
Stjärna4,6/5
Bosthlm Fastighetsmäklare SödermalmSwedenborgsgatan 3, bv, 118 48 StockholmBrev sodermalm@bosthlm.seTelefon 08 - 410 205 01
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare