Alexandra Svensson, Mäklare på BOSTHLM

Alexandra
Svensson
Mäklare på BOSTHLM

Om Alexandra Svensson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Alexandra?

Din bostadsaffär är förmodligen den största affär du gör i livet och därför hanterar jag varje försäljning som om det vore min egen. Med ett stort engagemang, kvalitét framför kvantitet och att alltid värna om mina relationer till såväl köpare som säljare strävar jag alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar. Med hjälp av BOSTHLM unika arbetssätt och en produkt som ger din bostad de absolut bästa förutsättningarna når vi högsta möjliga slutpris.

Vad skiljer Alexandra Svensson från andra mäklare?

Jag är villig att göra det lilla extra för att få din bostad såld snabbt men framförallt att processen känns trygg för dig som säljare. Självklart vill jag sälja din bostad till högsta möjliga slutpris vilket jag också ligger i mina säljares främsta intresse. Jag försvinner inte när din bostad är såld utan jag strävar alltid efter att ha långvariga relationer till mina köpare och säljare då jag hoppas att få hjälpa dig igen. Jag finns med långt innan och efter din bostadsaffär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag förmedlar bostäder i hela Stockholmsomrdet med fokus på Vasastaden och Hagastaden. Ett område jag är väl bekant med då jag jobbat här de senaste 7 åren. Jag känner till flera smultronställen och kan rekommendera flera bra restauranger och barer i området.

Hur marknadsför Alexandra sina bostadsförsäljningar?

På samtliga bostadssajter, genom HD-bilder på vår hemsida och storbildsskärmar utanför våra kontor samt på sociala medier med hjälp av en effektiv strategi. Våra kunder kommer från Hemnet, BOSTHLM egna hemsida och Facebook, ca 1/3 från vardera kanal vilket vi tkr är grymt! Som den morderna mäklarfirma vi är finns vi där kunderna finns helt enkelt! Dessutom matchar jag ditt objekt med vårt aktiva kundregister för att aktivt söka upp rätt köpare åt dig.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-10-08.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Alexandra säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
På följande platser
  • Solna
  • Stockholm
  • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Alexandra erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Alexandra Svensson
är mäklare på

Är du Alexandra Svensson?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis