MäklarOfferter

Våningen & Villan / Croisette Real Estate Partner

Våningen & Villan / Croisette Real Estate Partner
BetygStjärna4,8/5
Kontor24
Mäklare109

Våningen Fastighetsförmedling AB

Våningen & Villan / Croisette Real Estate Partner är den 11:e största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 109 mäklare fördelat på 24 mäklarkontor.
Begär offertPil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering

Mäklarkedjans samtliga kontor (24)

Våningen & Villan / Croisette Real Estate Partners samtliga kontor med kontaktuppgifter, adresser och öppettider.

Våningen & Villan Malmö Huvudkontoret
Stjärna4,9/5
Våningen & Villan Malmö HuvudkontoretMariedalsvägen 45, 217 45 MalmöBrev info@vaningen.seTelefon 040 - 98 11 77
Våningen & Villan Västra Hamnen – Dockan
Stjärna5/5
Våningen & Villan Västra Hamnen – DockanPropellergatan 2 A, 211 15 MalmöBrev info@vaningen.seTelefon 040 - 98 11 77
Våningen & Villan Malmö City
Stjärna4,6/5
Våningen & Villan Malmö CityStudentgatan 2, 211 38 MalmöBrev info@vaningen.seTelefon 040 - 98 11 77
Våningen & Villan Lund
Stjärna4,9/5
Våningen & Villan LundKlostergatan 2, 222 22 LundBrev info@vaningen.seTelefon 046 - 12 11 77
Våningen & Villan Höllviken, Näset & Vellinge
Stjärna4,5/5
Våningen & Villan Höllviken, Näset & VellingeFalsterbovägen 91A, 236 51 HöllvikenBrev info@vaningen.seTelefon 040 - 98 11 77
Våningen & Villan Svedala
Stjärna5/5
Våningen & Villan SvedalaStorgatan 35, 233 31 SvedalaBrev info@vaningen.seTelefon 040 - 98 11 77
Våningen & Villan / Croisette Stockholm
Stjärna4,5/5
Våningen & Villan / Croisette StockholmSturegatan 32, 114 36 StockholmBrev stockholm@vaningen.seTelefon 08 - 15 92 44
Våningen & Villan Norrköping
Stjärna4,5/5
Våningen & Villan NorrköpingDrottninggatan 4, 602 24 NorrköpingBrev norrkoping@vaningen.seTelefon 011 - 461 00 00
Vi hjälper dig spara tid och jämföra mäklareJämför mäklare nuPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 16600+ omdömen

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var Våningen & Villan / Croisette Real Estate Partners samtliga kontor ligger.

Om Våningen & Villan / Croisette Real Estate Partner

Våningen & Villan är sedan maj 2022 en del av Croisette-koncernen. Mäklarverksamhet bedrivs under varumärkena Croisette och Våningen & Villan.

1998 grundades Våningen & Villan och idag har mäklarbyrån mäklarkontor i stora delar av Sverige. Våningen & Villan är en mäklarfirma som anpassar bostadsaffären efter säljarens behov och önskemål efter ett koncept som de kallar Du väljer, vi säljer. Alla mäklare på Våningen & Villan arbetar efter denna unika affärsmodell som sätter kunden i centrum.

På Våningen & Villan kan alla fastighetsmäklare göra karriär och mäklarbyrån erbjuder alla medarbetare både intern utbildning och andra möjligheter till utveckling. Våningen & Villan erbjuder även ett partnerprogram och för nya mäklare finns ett traineeprogram. Traineeprogrammet innehåller interna utbildningar som hålls av dedikerade mentorer och ger en god inblick i en fastighetsmäklares arbete. Utbildningen integreras med en tio veckor lång praktik.

Mäklare med god lokalkännedom och hög tillgänglighet

Mäklare på Våningen & Villan har stor kunskap och erfarenhet av försäljningar, både av bostäder och kommersiella fastigheter, som säkerställer en professionell försäljningsprocess och ett högt slutpris. Varje affär skräddarsys för att passa kunden bäst. När du ska sälja en bostadsrätt, ett hus eller en gård är du välkommen att kontakta ett av deras mäklarkontor. Du får då en mäklare med god lokalkännedom och hög tillgänglighet som ger både dig som säljare men även köparen bästa tänkbara service. Att sälja en bostad eller en fastighet är en stor affär, kanske den största i livet, och därför är det viktigt att parterna känner sig trygga genom hela processen.

Du väljer, vi säljer

Våningen & Villan erbjuder sina kunder ett flertal mervärden. Säljaren väljer enkelt de mervärden som passar bäst. Här kan säljaren till exempel optimera synligheten digitalt på Hemnet m.fl. och på mäklarfirmans egen webbsida. Våningen & Villan erbjuder även homestyling. En bra homestyling lockar ofta fler spekulanter till visningarna och kan faktiskt i slutändan påverka slutpriset. Vid en komplett homestyling går en medarbetare från Våningen & Villan igenom alla bostadens rum och möblera och inreder dem på ett välkomnande och inbjudande sätt. Om du som säljare önskar kan du även välja att exponera din bostad i dagspressen. Mer exponering i olika medier brukar resultera i fler spekulanter på visningarna.

Ett annat mervärde som säljaren kan välja är flyttstädning av en bostadsrätt. Att städa bostaden är ofta en jobbig del av försäljningsprocessen och därför kan det vara både bekvämt och smidigt att slippa den. På en villa erbjuder istället Våningen & Villan en besiktning innan försäljningen. Ofta blir försäljningsprocessen snabbare och smidigare när köparen får så mycket information om bostaden som möjligt. Självklart kan Våningen & Villan även lösa flyttstädningen för en villa. Att ta professionella bilder av bostaden är en viktig del av marknadsförings kring en försäljning. Med mervärdet kompletterande bilder kan en fotograf från Våningen & Villan ta bilder på bostaden till exempel i skymningen eller som flygfoton och för att få plats med alla fina och säljande bilder producerar Våningen & Villan en utökad visningsbroschyr.

Kostnadsfri värdering

Mäklarbyrån erbjuder även kostnadsfria värderingar av bostadsrätter, villor och gårdar. Våningen & Villan har även en tjänst som de kallar KLAR-paketet. Då förbereds bostaden för en försäljning och när säljarens drömboende dyker upp är allt klart och bostaden kan direkt börja marknadsföras. 

Bli matchad med rätt mäklare
Hitta mäklareBli matchad med rätt mäklare

Med MäklarOfferters matchningstjänst hittar du enkelt den bästa mäklaren som snabbt och problemfritt hjälper dig att få bäst betalt för din bostad.

Hitta bästa mäklarenPil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil