MäklarOfferter

Croisette Trelleborg

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra alla mäklare på Croisette Trelleborg.

Croisette Trelleborg
BetygStjärna4,5/5
Mäklare2
Croisette Real Estate Partner

Vi får bostäder sålda i Trelleborg.
Våningen & Villan har slagit upp kontor i palmernas stad; Trelleborg! Efter att framgångsrikt ha öppnat upp på Näset, i Helsingborg, Lund och Svedala breddar vi det skånska utbudet även längs med sydkusten.

Trelleborg är en stad med anor, ända tillbaka till järnåldern, och med det en av Skånes äldsta städer. Det sätter en särskild prägel på stadsbilden och bostadshusen som ryms däri. Vi har länge mäklat i området och nu vet vi att staden är redo för Våningen & Villan.

I Trelleborg har vi erfarna skånemäklare som gärna förmedlar både våningar och villor. De kan sin stad och dess omgivning. När du väljer att sälja, köpa eller värdera din bostad med oss kan du vara säker på att affären sköts professionellt och backas upp av alla våra resurser, från över 80 mäklares kompetens och nätverk till kundcenter och vår egen in-house marknadsavdelning.


Du väljer – vi säljer!
Vi gillar mervärden och låter alltid två sådana ingå i din bostadsaffär. Det fina är att det är du själv som väljer vilka som ska ingå! Låt oss ta hand om flyttstädningen till exempel. Välj att visa upp din bostads romantiska sidor med kvällsbilder eller nå rätt köpare med målgruppsanpassade annonser. Rusta hemmet för visning med homestyling eller maximera räckvidden online med Digital Deluxe. Du väljer, vi säljer!

Din lokala mäklare i Trelleborg.
Vi kan Trelleborg med Sjövik, Väster Jär, Flinthög, Högalid, Knäckekärr, Prästahejdan, Vannhög, Änghög, Granlunda, Trelleborgs Centrum, Akka, Malörten, Pilevall, Hallabacken, Kattebäck, Flaningen, Friheden, Österlid, Fagerängen, Öster Jär, Östra Stranden, Åhus och vidare. Vi får bostäder sålda i hela Trelleborg!
Givetvis förmedlar vi även bostäder på landet och i städer och byar runt om Trelleborg. Anderslöv, Skegrie, Smygehamn, Ystad och Västra Tommarp är några exempel på platser där vi får bostäder sålda.

Kostnadsfri värdering är en självklarhet.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Croisette Trelleborg, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Croisette Trelleborg samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Mäklare som jobbar här (2)

Mäklare som jobbar på Croisette Trelleborg.

Hanna-Louise Lundkvist
Hanna-Louise LundkvistBrevhanna-louise.lundqvist@croisette.seTelefon073 - 570 77 98
Stjärna4,5/5
Viktor NilssonBrevviktor.nilsson@croisette.seTelefon070 - 923 37 42

Rekommendationer (2)

Croisette Trelleborgs mäklare har fått 2 rekommendationer och har ett genomsnittsbetyg på Stjärna4,5 / 5 baserat på 2 omdömen.

Johnny J.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Trelleborg

Jag kände en personkemi med Hanna-Louise och det var därför jag valde henne som mäklare. Affären gick snabbt, smidigt och objektet var sålt på en vecka. Jag rekommenderar Hanna-Louise vidare!

Johnny rekommenderar mäklaren Hanna-Louise Lundkvist.
Damir D.+6 mån.
Sålde villa i Trelleborg

Hanna hade sitt kontaktnät och hon hade sålt en tidigare bostad i samma område där vi hade våran och det tyckte vi var smidigt. Hon var dessutom väldigt social, trevlig och kunde ge bra tips. Rekommenderas!

Damir rekommenderar mäklaren Hanna-Louise Lundkvist.
Sälja bostad?
Jämför & hitta bästa mäklaren
Jämför mäklare gratisPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 17300+ omdömen

Kontaktuppgifter

Adress:Nygatan 9B231 43 TrelleborgKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare