Andrés Villalobos, Mäklare på Bjurfors Malmö City

Andrés Villalobos Mäklare på Bjurfors

Presentationsbild
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Andrés?

Jag har jobbat med försäljning sedan 2009 och började min karriär på Bjurfors 2014. Jag sätter alltid kunden främst och lyssnar efter dennes behov.

Vad skiljer Andrés Villalobos från andra mäklare?

Jag är resultatinriktad, driven och strukturerad och har ett målmedvetet tänk för sin försäljning, vilket genererar en hög kundnöjdhet. Jag ger dig ett stort engagemang och vägleder dig hela vägen från start till mål i en lyckad bostadsaffär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Det är en fantastisk marknad i Malmö och bostäderna i parkernas stad håller hög klass och är väldigt tilltalade även för kunder som kommer utifrån.

Hur marknadsför Andrés sina bostadsförsäljningar?

När du letar efter ny bostad hittar du information om våra bostäder på internet, i dagspress, i lokalpress och i vissa fall direkt i brevlådan eller via olika tidningsmagasin. Vi på Bjurfors marknadsför våra bostäder till salu efter en noggrant strukturerad och bred marknadsföringsplan. Är du registrerad i vårt köparregister Boagenten har du dessutom chans att få exklusiv förhandsinformation om intressanta visningar och bostäder till salu redan innan bostaden annonseras publikt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-16.

ANDRÉS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
ANDRÉS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Andrés Villalobos har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Andrés till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Andrés

ANDRÉS JOBBAR PÅ

Är du Andrés Villalobos?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis