MäklarOfferter
Michaela Thulin
BetygStjärna4,5/5
Croisette Real Estate Partner

Jag får, efter att ha varit aktiv mäklare sedan 2007, fortfarande den största kicken genom mina kunder och de resultat vi gemensamt når. Att få vara delaktig och navigera i för vad som många är några av deras största privatekonomiska affärer och få nöjda kunder är mitt största yrkesmässiga driv. Du ska anlita mig om du önskar en fastighetsmäklare med stor kunskap inom förmedling och förhandling samt besitter en stor dos ödmjukhet och högt säljdriv.

Det må låta som en klyscha men för mig är ingen försäljning lik en annan. Bostäderna skiljer sig åt, kunderna skiljer sig åt och förutsättningarna likaså. Tack vare Våningen & Villans arbetsmetod har jag möjlighet att skräddarsy varje enskilt försäljningsupplägg vilket är till stor fördel för dig som säljare. På det sättet kan vi optimera försäljningen och gemensamt se till att slutresultatet blir fantastiskt och att du känner dig trygg och rätt guidad av mig i min roll. Ytterst är förmedlingen ett samarbete och min förhoppning är att jag är ditt självklara val vid nästa bostadsförsäljning och att du med glädje rekommenderar mig vidare till vänner, familj och bekanta.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Michaela Thulin, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Michaela Thulin samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Michaela säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Utmärkelser såsom "Årets Mäklare" och "Årets Förebild" är kvitton på mitt dedikerade arbete. Efter över 10 år i branschen har jag ställts inför de flesta situationer och ser alltid lösningar innan jag ser problemen. Jag tycker om affärer och människor och har ett lättsamt sätt med mina kunder. Det är stora affärer men att vara påläst och naturlig i sitt sätt är i de flesta fall det bästa sättet att möta spekulanterna och de presumtiva köparna. Anlitar du mig kommer du även märka av att jag är väldigt närvarande i mina försäljningar och har en hög tillgänglighet.

De allra flesta affärerna jag gör är från kunder som jag arbetat med tidigare eller som fått mig rekommenderad men jag hjälper med glädje även nya kunder. Det är oerhört belönande att få ha långsiktiga samarbeten och få följa mina kunders bostadsresor!

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Jag har valt att sedan 2009 arbeta för Våningen & Villan då jag anser att jag här får de absolut starkaste verktygen för att kunna utföra mitt arbete på bästa sätt. Företaget har funnits i Malmö sedan 1998 och har en stark kundbas och gott rykte vilket definitivt stärker mig i min roll. Jag skräddarsyr mina bostadsförsäljningar via vårt flexibla mäklarpaket för att skapa den bästa strategin. Tack vare detta kan vi även justera provisionen så att du får valuta för pengarna hela vägen.

Rekommendationer (2)

Michaela Thulin har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 2 omdömen
Göran L.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Södra Innerstaden

Michaela gjorde allt bra!

Umugul A.+6 mån.
Sålde villa i Fosie

Michaela skötte allt super bra! Väldigt driven och gjorde en snabb försäljning. Kan varmt rekommendera henne vidare.

Lämna omdöme

Här mäklar Michaela Thulin

Michaela jobbar som mäklare i Malmö, Staffanstorp, Vellinge och Burlöv.

Objekttyper

Michaela förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Michaela erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Michaela

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Michaela

Michaela Thulin är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Croisette Malmö City
Stjärna4,6/5
Croisette Malmö CityStudentgatan 2, 211 38 MalmöBrev info@croisette.seTelefon 040 - 98 11 77
Croisette Höllviken
Stjärna4,5/5
Croisette HöllvikenFalsterbovägen 48, 236 51 HöllvikenBrev info@croisette.seTelefon 040 - 98 11 77
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare