Skeppsholmen Sotheby's international Realty Malmö

Skeppsholmen Sotheby's international Realty Malmö

5 av 5 i betyg
Skeppsholmen Sotheby's international Realty Malmö

Som er mäklare i Malmö har vi tagit Sverige ett steg närmare kontinenten. Öresundsregionen är förmodligen Sveriges mest expansiva region och det känns verkligen. Dynamiken och den internationella prägel som har satt sina spår i Malmö har möjliggjort en ny form av tjänst. En fastighetsmäklare som bygger broar, inte bara mellan mäklare och uppdragsgivare utan mellan internationella kunder och lokala hem. Vår kombination av lokal mäklarkompetens och ett globalt varumärke gör att vi kan erbjuda er en ojämförbar mäkleriservice. Vare sig det gäller en större herrgård eller en välbelägen våning når vi ut till en internationell publik med en unikt anpassad marknadsföringsstrategi.

Skeppsholmen Sotheby's international Realty Malmö
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Markus Hultman mäklare
Markus Hultman

Varje uppdrag är ett förtroende och jag gör mitt yttersta genom hela affärsprocessen. Det resulterar ofta i långsiktiga kundrelationer. Genom att vara lyhörd och engagerad tar jag mig an affären med maximalt fokus. Varje försäljning är unik och tillsammans utformar vi en försäljningsplan baserad på bostadens karaktär, Er situation och det aktuella marknadsläget.

Mäklare Markus Hultman
Christian Hellberg mäklare
Christian Hellberg

Min mångåriga erfarenhet som fastighetsmäklare (28 år), vikten av att tillvarata säljarens intresse på bästa sätt. Lika viktigt är att köparen får service och skall känna sig trygg med köpet. Dessutom förmåga att förhandla mellan parterna när så är nödvändigt.

Mäklare Christian Hellberg

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Malmö.

Skeppsholmen Sotheby's international Realty Malmö
Regementsgatan 88
21751 Malmö

malmo@sothebysrealty.se

040-838 00

www.skeppsholmen.se

Är du kontorschef på Skeppsholmen Sotheby's international Realty Malmö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis