MäklarOfferter

Med flera år i branschen har jag en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är mitt signum, och min energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Oavsett var i staden jag jobbar så drivs jag av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer. Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Miriam Drakeling, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Miriam Drakeling samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Miriam säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Varje bostadsförsäljning ser jag som ett unikt projekt där varje bostad har olika behov och målgrupper. Jag jobbar hårt och målinriktat och lämnar ingenting åt slumpen. Målet som alltid uppfylls är en trygg försäljning med högsta tänkbara försäljningspris. Att vara en del av Sotheby's International Realty är inte bara en kvalitetsstämpel, det ger mig även möjlighet att kunna presentera svenska bostäder för en internationell publik världen över, det största nätverket för premiumbostäder. Jag finns alltid tillgänglig på telefon och mejl, så har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

På nationella såväl som internationella kanaler samt underhand.

Rekommendationer (0)

Miriam har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Miriam som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Miriam Drakeling

Miriam jobbar som mäklare Östermalm, Lidingö, Södermalm, Vasastan, Värmdö, Gamla Stan, Norrmalm, Djurgården, Essingen och Norra Djurgården.

Objekttyper

Miriam förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Miriam erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Miriam

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Miriam

Miriam Drakeling är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Skeppsholmen Sotheby's international Realty Stockholm
Stjärna4,5/5
Skeppsholmen Sotheby's international Realty StockholmKarlavägen 81, 114 59 StockholmBrev info@sothebysrealty.seTelefon 08 - 545 800 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare