MäklarOfferter

Skeppsholmen Sotheby's international Realty Helsingborg

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra alla mäklare på Skeppsholmen Sotheby's international Realty Helsingborg.

Skeppsholmen Sotheby's international Realty Helsingborg
Mäklare1
Skeppsholmen Sotheby's international Realty

Helsingborg är vackert belägen vid Öresunds inlopp. ”Sundets pärla” erbjuder elegant arkitektur, spännande historia och natursköna omgivningar. Närheten till Danmark gör att staden känns både kontinental och gemytlig – en internationell småstad. Sedan 2019 finns vi på plats i centrala Helsingborg för att även här höja nivån på fastighetsförmedling. Vår kombination av lokal mäklarkompetens och globalt varumärke ger dig en oöverträffad mäklartjänst och vi har redan ett flertal rekordförsäljningar på meritlistan.

Vi kan erbjuda en oöverträffad marknadsföring med maximal exponering både nationellt och internationellt, likväl som vi kan gå den diskreta vägen när du vill sälja utan att synas genom vårt kundregister. Med oss når du inte bara ut i Sverige utan även globalt till köpstarka kunder som vill bo i denna vackra del av Sverige.

Välkommen att kontakta oss.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Skeppsholmen Sotheby's international Realty Helsingborg, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Skeppsholmen Sotheby's international Realty Helsingborg samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Mäklare som jobbar här (1)

Mäklare som jobbar på Skeppsholmen Sotheby's international Realty Helsingborg.

Lars Andersson
Lars AnderssonBrevlars.a@sothebysrealty.seTelefon073 - 982 80 10

Kontaktuppgifter

Adress:Drottninggatan 27252 21 HelsingborgKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare