MäklarOfferter
Malin Ryling
BetygStjärna4,5/5
Skeppsholmen Sotheby's international Realty

Förutom fastighetsmäklare är jag bygg- och fastighetsekonom samt civilekonom. Jag har arbetat inom både bygg och försäljning och trivs väldigt bra som fastighetsmäklare då jag gillar att ständigt utmana mig själv, både kunskapsmässigt och försäljningsmässigt. Min strävan är alltid att ni som säljare skall bli så nöjda som möjligt med förmedlingen.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Malin Ryling, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Malin Ryling samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Malin säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Skeppsholmen Fastighetsmäkleri har varit marknadsledande fastighetsmäklare inom det övre segmentet under mer än 20 år. Sedan 2010 ingår företaget i den exklusiva organisationen Sotheby´s International Realty med 650 marknadsledande kontor i 45 länder och ett nära samarbete med Sotheby´s auktionshus. Kraftfull exponering av högsta klass är prisdrivande. Vi har sedan starten utarbetat en genomtänkt försäljnings- och marknadsföringsstrategi samt ett starkt varumärke. Tack vare vårt samarbete med Sotheby´s kan vi erbjuda en marknadsföring av högsta klass så väl lokalt, nationellt, som internationellt för att öka dina chanser till en lyckad affär samt ett maximerat försäljningspris.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi har den bredaste marknadsföringen av alla fastighetsmäklarkontor, via lokal, nationell och internationell marknadsföring.

En förmedling genom Skeppsholmen Sotheby's International Realty inkluderar samtliga moment, d.v.s. allt från marknadsföring till visningar, hög servicenivå till spekulanter, förhandlingar med presumtiva köpare, upprättande av avtal och samtliga övriga handlingar för affärens genomförande.

Vår erfarenhet är att en kraftfull exponering av högsta klass är prisdrivande och en viktig del av en framgångsrik försäljningsstrategi. Detta i kombination med ett upparbetat intressentregister och vårt starka varumärke kommer ge de bästa förutsättningarna för en lyckad affär.

All marknadsföring utarbetas efter överenskommelse med er. Den röda tråden i alla våra marknadsföringsåtgärder är att förmedla en känsla av livskvalitet och drömboende och detta gör vi genom en elegant design byggd på stora och smakfulla bilder. Vi använder oss av högklassiga fotografer med stor erfarenhet av att lyfta fram det vackra och unika i varje hem.

Rekommendationer (2)

Malin Ryling har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 2 omdömen
Catarina A.+6 mån.
Sålde fritidshus på Orust

Malin var trevlig, framåt, bodde i närheten och hade lokalkännedom. Hon gjorde ett jättebra jobb och får högsta betyg av oss. Rekommenderar absolut vidare!

Mikael H.+6 mån.
Sålde tomt på Orust

Malin hanterade kunderna professionellt. Ordning och reda på alla dokument.

Lämna omdöme

Här mäklar Malin Ryling

Malin jobbar som mäklare i Göteborg, Strömstad, Orust och Tanum.

Objekttyper

Malin förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Malin erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Exempelprospekt

Så här kan ett mäklarprospekt se ut för objekt som Malin förmedlar.

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Malin

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Malin

Malin Ryling är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Skeppsholmen Sotheby's international Realty Göteborg
Stjärna4,6/5
Skeppsholmen Sotheby's international Realty GöteborgKungsportsavenyen 18, 411 36 GöteborgBrev goteborg@sothebysrealty.seTelefon 031 - 18 22 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare