MäklarOfferter
Sven-Åke Samuelsson
BetygStjärna4,5/5
Skeppsholmen Sotheby's international Realty

Kraftig marknadsföring är prisdrivande och det finns ingen byrå som kan erbjuda samma marknadsföringspaket som Skeppsholmen Sotheby's med exponering av ditt objekt på alla de ledande marknadsplatserna såväl inom Sverige som utomlands.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Sven-Åke Samuelsson, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Sven-Åke Samuelsson samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Sven-Åke säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

På Skeppsholmen Sotheby's är vi vana vid att förmedla unika fastigheter vilket gett oss mängder med erfarenhet och som gör oss väl rustade att hjälpa dig genom försäljningen av ditt boende oavsett om det är en villa, lägenhet, eller fritidshus.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

GP BOSTAD
Varje måndag syns vi med högklassiga annonser på minst en helsida i GP Bostad. Om förmedlingen av någon anledning skulle ta längre tid än beräknat sker marknadsföringen med oförminskad intensitet. Vi visar även upp våra objekt digitalt på GP.se.

DAGENS INDUSTRI DRÖMBOENDE
Dagens industri är Nordens största affärstidning med 328.000 läsare per dag. Dagens industri ses för många som ett arbetsverktyg som är viktigt för att nå framgång i affärslivet, på finansmarknaden och privatekonomiskt. Vi är största bostadsannonsören i såväl Di som SvD.

DI WEEKEND EXKLUSIVT BOENDE
Di Weekend Exklusivt Boende är ett lyxigt bostadsmagasin för dem med höga bostadsambitioner. Här presenterar vi våra mest exklusiva objekt tillsammans med smakfull bostads- journalistik. Tidningen distribueras även i samband med utvalda event som bl.a Swedish Open i Båstad och Stockholm Open.

Livstilsmagasin
Beroende på objektets särart annonserar vi dessutom i utvalda exklusiva livsstilsmagasin såsom HOOM, Tennis-magasinet, Älskade Östermalm, Sköna Södermalm och Gods & Gårdar med flera.

NYHETSBREV & SPEKULANTREGISTER
Via våra nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste från både oss och bostadsmarknaden till vårt spekulantregister samt de som köpt och sålt via oss. Vi kan även välja att marknads-föra specifika objekt och rikta dessa utskick till en noga utvald grupp av människor, vilket är perfekt för de som inte vill gå ut på öppna marknaden, utan hålla affären underhand.

WEBBASERAD MARKNADSFÖRING
Bostaden presenteras på de ledande bostadssajterna på Internet, såsom Hemnet. Objekten har alltid en direktlänkning till vår hemsida där vi presenterar dem på absolut bästa sätt. Google & YouTube är två andra kanaler där vi syns med våra objekt, både lokalt och internationellt.

SOCIALA MEDIER
Vi har marknadens starkaste Facebookkonto med 48.000 följare. Både Facebook och Instagram inspirerar dagligen våra följare med vackra bilder från våra nya och finaste objekt, lyxiga res- och restaurangtips samt härliga bilder från våra internationella objekt. Allt länkas till objektet på vår hemsida.

SOTHEBYSREALTY.COM
Sotheby’s International Realty’s hemsida SIR.com klassas som den absolut främsta internationella sajten för exklusiva dröm- boenden i världen med 18.500.000 unika besökare årligen.
Sajten är lika nytänkande som lättöverskådlig och har köpstarka besökare från hela världen.

Rekommendationer (4)

Sven-Åke Samuelsson har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 4 omdömen
Kristina A.2 mån.
Sålde villa på Orust

Sven-Åke ordnade med en bra försäljning.

Dennis K.+6 mån.
Sålde villa i Hjuvik

Sven-Åke presenterade det bästa upplägget som var väl anpassat till min försäljning och det tilltalade mig. Det gick alldeles utmärkt att sälja huset med Sven-Åke som mäklare och vill varmt rekommendera honom vidare till andra säljare att anlita honom.

Marita L.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Eriksberg

Sven-Åke skötte försäljningen jättebra, det gick snabbt och vi hade en väldigt bra kommunikation. Jag rekommenderar Sven-Åke Samuelsson vidare!

Titti B.+6 mån.
Sålde villa i Kungälv

Jag valde Sven-Åke för att han hade mycket erfarenhet. Han skötte försäljningen bra och jag blev nöjd!

Lämna omdöme

Här mäklar Sven-Åke Samuelsson

Sven-Åke jobbar som mäklare i Kungälv, Lerum, Vänersborg och Vara.

Objekttyper

Sven-Åke förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Villa

Arvodestyper

Sven-Åke erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Exempelprospekt

Så här kan ett mäklarprospekt se ut för objekt som Sven-Åke förmedlar.

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Sven-Åke

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Sven-Åke

Sven-Åke Samuelsson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Skeppsholmen Sotheby's international Realty Göteborg
Stjärna4,6/5
Skeppsholmen Sotheby's international Realty GöteborgKungsportsavenyen 18, 411 36 GöteborgBrev goteborg@sothebysrealty.seTelefon 031 - 18 22 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare