Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Jesper Melvinger, Mäklare på Mäklarhuset Norrköping, Söderköping & Finspång

Jesper
Melvinger
Mäklare på Mäklarhuset

5 av 5 i betyg

Om Jesper Melvinger

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jesper?

År 2018 tog jag beslutet att ge mig in i fastighetsmäklarbranschen. Ett beslut jag är mycket glad över idag, när jag nu efter ett par år som mäklarassistent arbetar som Fastighetsmäklare på Mäklarhuset i Norrköping & Finspång med omnejd.

Mer om mig
Utöver mitt arbete på Mäklarhuset så har jag på fritiden mitt stora intresse idrott, med en bakgrund av en elitsatsning inom Kanot på landslagsnivå har jag bland annat samlat på mig många medaljer på både Svenska & Nordiska Mästerskapen samt många träningstimmar. Idag utövas idrottsintresset främst genom många timmar i Padel-hallen eller som fotbollssupporter.

Kontakta oss på Mäklarhuset!
I mitt yrke arbetar jag varje dag för att förmedla känslan av trygghet och engagemang till våra kunder! Kontakta gärna mig inför din bostadsaffär!

Vad skiljer Jesper Melvinger från andra mäklare?

Jag arbetar alltid hårt för att uppnå dina mål i din bostadsförsäljning och värderar högt att finnas tillgänglig så mycket som möjligt. Oavsett förutsättningarna inför just din bostadsaffär så skräddarsyr vi tillsammans planen för hur vi ska genomföra den på absolut bästa vis. På så vis bemöter vi målgruppen för din bostad optimalt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Som född och uppväxt i Finspång så brinner jag lite extra för att förmedla bostäder i Finspång med omnejd. Finspång är en växande marknad som fler och fler ser det stora värdet av att bosätta sig i kommunen. Jag finns här för att göra din flytt inom Finspång så smidig som möjligt. Naturligtvis förmedlar jag även bostäder i grannkommunen Norrköping, som även det är en stad som ligger nära hjärtat. Oavsett område har Norrköping något att erbjuda just dig, i Norrköping kan du inte minst uppleva det fantastiska industrilandskapet och skåda Sveriges bästa fotbollslag på Idrottsparken.

Hur marknadsför Jesper sina bostadsförsäljningar?

På Mäklarhuset marknadsför vi våra bostäder på ett effektivt och välbeprövat vis, vi finnas på de självklara sajterna så som Hemnet m.fl. och inte minst vår egna hemsida. Utöver detta lägger vi stort fokus på Sociala medier där vi når ut till många potentiella köpare.

Pricken över i:et är såklart våra spekulantregister där vi har spekulanter redo att köpa just din bostad, och kanske väntat länge på en sådan möjlighet. Med detta till hjälp ser vi till att din försäljning blir så smidig som möjligt!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-10-22.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Jesper säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Finspång
 • Norrköping
 • Söderköping
 • Valdemarsvik
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Jesper erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Jesper Melvinger
är mäklare på

Är du Jesper Melvinger?
Logga in och redigera din presentation här.