MäklarOfferter

Jesper Melvinger

Mäklare på Mäklarhuset

Jesper Melvinger
BetygStjärna4,5/5
Mäklarhuset

År 2018 tog jag beslutet att ge mig in i fastighetsmäklarbranschen. Ett beslut jag är mycket glad över idag, när jag nu efter ett par år som mäklarassistent arbetar som Fastighetsmäklare på Mäklarhuset i Norrköping & Finspång med omnejd.

Mer om mig
Utöver mitt arbete på Mäklarhuset så har jag på fritiden mitt stora intresse idrott, med en bakgrund av en elitsatsning inom Kanot på landslagsnivå har jag bland annat samlat på mig många medaljer på både Svenska & Nordiska Mästerskapen samt många träningstimmar. Idag utövas idrottsintresset främst genom många timmar i Padel-hallen eller som fotbollssupporter.

Kontakta oss på Mäklarhuset!
I mitt yrke arbetar jag varje dag för att förmedla känslan av trygghet och engagemang till våra kunder! Kontakta gärna mig inför din bostadsaffär!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Jesper Melvinger, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Jesper Melvinger samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Jesper säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag arbetar alltid hårt för att uppnå dina mål i din bostadsförsäljning och värderar högt att finnas tillgänglig så mycket som möjligt. Oavsett förutsättningarna inför just din bostadsaffär så skräddarsyr vi tillsammans planen för hur vi ska genomföra den på absolut bästa vis. På så vis bemöter vi målgruppen för din bostad optimalt.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

På Mäklarhuset marknadsför vi våra bostäder på ett effektivt och välbeprövat vis, vi finnas på de självklara sajterna så som Hemnet m.fl. och inte minst vår egna hemsida. Utöver detta lägger vi stort fokus på Sociala medier där vi når ut till många potentiella köpare.

Pricken över i:et är såklart våra spekulantregister där vi har spekulanter redo att köpa just din bostad, och kanske väntat länge på en sådan möjlighet. Med detta till hjälp ser vi till att din försäljning blir så smidig som möjligt!

Rekommendationer (1)

Jesper Melvinger har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 1 omdöme
Fredrik / Therese B.+6 mån.
Sålde villa i Finspång

Jag är så nöjd med Jesper, han gjorde verkligen ett toppen jobb. Han är driven, har kunskap om området och vet verkligen vad han pratar om. Rekommenderar honom vidare till 100%.

Lämna omdöme

Här mäklar Jesper Melvinger

Jesper jobbar som mäklare i Norrköping, Söderköping, Finspång och Valdemarsvik.

Objekttyper

Jesper förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Jesper erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Jesper

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Jesper

Jesper Melvinger är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

KronaToppmäklare jobbar här
Mäklarhuset Norrköping, Söderköping & Finspång
Stjärna4,7/5
Mäklarhuset Norrköping, Söderköping & FinspångDrottninggatan 40, 602 26 NorrköpingBrev norrkoping@maklarhuset.seTelefon 011 - 24 79 70
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare