Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Properties & Partners Eneby

Properties & Partners Eneby

Properties & Partners Eneby

Vi paketerar din bostad bättre än någon annan.

Du får bara en första chans att sälja din bostad – missa inte den! Vi ger dig de bästa möjliga förutsättningarna direkt från start genom att exponera och profilera din bostad på ett unikt sätt. Det gör vi genom bred marknadsföring, exceptionellt bra bilder, exklusiva prospekt, stilren hemsida, användarvänliga annonser samt pålästa mäklare. Vi ger dig dessutom värdefulla tips och råd om hur du kan öka din bostads värde. Vi har erfarenheten och kunskapen.

Hur vill du profilera just din bostad? Besök vår hemsida och avgör själv hur du vill exponera din bostad.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Våra mäklare

Oscar Jansson mäklare
Oscar Jansson

Jag är en extremt driven person som lägger väldigt stor vikt på att samtliga parter ska vara nöjda. För mig är det viktigaste egenskaperna hos en mäklare trygghet, förtroende och engagemang vilket är just det jag jobbar efter och anlitar du mig garanterar jag dig hårt slit, lång erfarenhet, tillgänglighet, noggrannhet samt en full mäklartjänst på alla delar. Detta kombinerat med vårt unika...

Mäklare Oscar Jansson
Mäklarbild saknas
Johan Lindgren

Johan Lindgren är mäklare på Properties & Partners Fastighetsmäklare och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Norrköping, Kimstad, Kolmården, Norsholm, Skärblacka, Svärtinge, Vikbolandet, Åby, Nyköping, Enstaberga, Jönåker, Nävekvarn, Stavsjö, Stigtomta, Tystberga, Vrena och Ålberga.

Mäklare Johan Lindgren

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Eneby.

Properties & Partners Eneby
Eneby Centrum
60212 Norrköping

eneby@propertiespartners.se

011 - 13 13 14

Är du kontorschef på Properties & Partners Eneby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.