Ux Home Norrköping

Ux Home Norrköping

4,7 av 5 i betyg
Ux Home Norrköping

Säg ”mäklarkostym” och många kommer att le inombords. Nu byter vi den gamla mäklarkostymen mot en ny och modernare som passar bättre. För dig. För oss. Med bättre kommunikationsmöjligheter, högre transparens och delbarhet är vårt mål är att vara en tidsenlig modern mäklare med en modern syn på transaktionen, på processen och på boendet. Det är så självklart. Världen förändras, varför skulle inte mäklaryrket förändras, man måste vara beredd att nyttja potentialen i den informationsvärld vi lever i. Bostadsmäklarna är först i Sverige att ansluta sig till UX Home, som plattformen heter. Det kommer också att avspeglas i vårt nya namn. Vi behåller Bostadsmäklarna men lägger till UX Home. Vi ser också att många andra mäklare med tiden kommer att följa vårt exempel.

För världen utvecklas. Och vi med den. Välkommen ombord på resan. Det kan bli hur kul (och bra) som helst.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Ux Home Norrköping
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Gunnar Ramstedt mäklare
Gunnar Ramstedt

Att sälja bostäder är det bästa jobb man kan ha, och mitt jobb är min livsstil. Vill du ha en erfaren, trygg mäklare, med senaste tekniken i ryggen, att luta dig emot? Då väljer du mig och UX Home,...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Gunnar Ramstedt
Christian Boquist mäklare
Christian Boquist

Hej Christian heter jag! Varit verksam i branschen sedan 2003 och vet att varje affär är unik då lyhördhet är viktigt för samtliga inblandande. Med min verktygslåda finns allt som du som kund önskar dig i din bostadsaffär. Kundregister, smarta annonspaket, helhetslösningar gällande försäkringar mm. Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer!

Mäklare Christian Boquist

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Norrköping.

Ux Home Norrköping
Lindövägen 68
60228 Norrköping

norrkoping@uxhome.se

011 10 40 50

Är du kontorschef på Ux Home Norrköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.