MäklarOfferter

Jag kommer vara personligt angelägen att hjälpa dig till en trygg bostadsaffär med min stora erfarenhet av kundmöten i samband med försäljningar sedan jag var en ung kvinna. Jag kommer att leverera god service i toppklass för både dig och din köpare samt vara tillgänglig för er under hela förmedlingen samt efteråt. Att sälja eller köpa bostad är en av de största affärerna man gör i livet vilket kräver en påläst, lugn, erfaren mäklare som har varit med på marknaden en längre period som kan leda affären till framgång för alla parter. Jag är tillgänglig omgående för dig som ska sälja och kommer gärna samma dag till dig för att lära känna dig och se över hur jag kan hjälpa dig att förmedla din bostad efter dina önskemål. Jag befinner mig i mina bästa år då jag även har god livserfarenhet med mina 48 år vilket är en viktig del i en förmedling.

Jag hoppas få höra av dig redan i dag!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Loella Borefur, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Loella Borefur samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Loella säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Som mäklare och person är jag ödmjuk, driven, passionerad och kraftfull!
Jag jobbar hårt med varje förmedling för att skapa trygghet mellan köpare och säljare där inga problem uppstår! Jag använder min professionalism och goda erfarenhet som utbildad terapeut, framgångs coach samt egen företagare sedan unga år att sträva efter försäljningar till högstbjudande. Jag är tävlingsinriktad, noggrann och analytisk. Jag är alltid tillgänglig och jobbar all tid då jag inte sover eller tränar crossfit. Jag strävar alltid efter att leverera det unika och det överträffa det omöjliga i varje bostads förmedling. Mitt mål är att leverera glädje och trygghet samtidigt som jag är lyhörd hur du som säljare önskar att genomföra din försäljning.

Vi på Guldmark Fastighetsförmedling strävar alltid efter att skapa varma, inbjudande visningar där alla spekulanter känner sig varmt välkomna. Vi tar oss tid enskilt för alla där inga frågor är dumma. Vi arbetar även med att skapa harmoni på visningarna med goda dofter samt anpassad musik. Hjälp med styling inför din försäljning, flyttfirma och städfirma inför din flytt hjälper vi dig med. Vi hjälper även till med besiktning av din bostad via våra samarbetspartners.

Jag har ett stort kontaktnät kring mig och kommer gärna och hälsar på dig/er efter din bostadsaffär! Vi på Guldmark Fastighetsförmedling strävar efter att leverera glädje och lycka i din bostadsaffär och hälsar dig varmt välkommen till oss och vår familj!

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Genom Guldmark Fastighetsförmedlings hemsida www.guldmarkfastighetsformedling.com. Vi marknadsför också ditt objekt på den största bostadsportalen Hemnet. Övriga sociala medier som tillhör Guldmark Fastighetsförmedling Facebook samt Instagram. Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf som även tar fram försäljningsmaterial som visningsbroschyrer. Guldmark Fastighetsförmedling kan även lägga även upp ditt objekt via video film på Hemnet samt övriga medier. Du bestämmer vad som passar ditt objekt bäst!

Rekommendationer (0)

Loella har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Loella som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Loella Borefur

Loella jobbar som mäklare i Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Ängelholm, Lund, Båstad, Ystad, Hässleholm, Landskrona, Trelleborg m.fl.

Objekttyper

Loella förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Loella erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Loella

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Loella

Loella Borefur är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Guldmark Fastighetsförmedling
Guldmark FastighetsförmedlingKlippergatan 6, 211 75 MalmöBrev info@guldmarkformedling.seTelefon 070 - 149 95 32
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare